Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Proljetno čišćenje kože

Proljetno čišćenje kože

Proljeće nam kuca na vrata, sve se lagano budi i u nama se javlja potreba za pozitivnim promjenama. Dubinska njega vaše kože u proljeće zasigurno je jedna pozitivnih promjena.
Hairstyle News 2013

Hairstyle News 2013

Jubilarni međunarodni frizerski festival Hairstyle News 2013 – spektakularno poprište frizerskih trendova, ali i domaće te inozemne frizerske elite
Kada zapravo istekne rok trajanja kozmetici

Kada zapravo istekne rok trajanja kozmetici

Rok isteka valjanosti kozmetičkih proizvoda ne moraju biti usko povezani s datumom otisnutim na pakiranju. Kozmetički preparati se mogu vrlo često pokvariti prije nego što to nalaže datum otisnut na pakiranju proizvoda,...
Make up inspiriran orijentom

Make up inspiriran orijentom

"Ljepota Orijenta " je tema ovogodišnjeg make up natjecanja koje se održava u sklopu sajma Dani ljepote 01.ožujka 2013. godine na Zagrebačkom velesajmu sa početkom u 12,30 sati.
Zašto se pojavljuju akne i prištići?

Zašto se pojavljuju akne i prištići?

Lojne žlijezde kao i folikuli imaju receptore za androgene hormone. Akne su jedan od simptoma androgenizacije. Najčešći kožni problemi dešavaju se upravo u pubertetu, kada se pojačava kožna aktivnost.