Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

INTRACEUTICALS infuzije kisikom

INTRACEUTICALS infuzije kisikom

Trenutni hit u njezi kože lica je tretman INTRACEUTICALS infuzije kisikom. Tretman je poseban po tome što koristi terapeutski kisik i hijaluronsku kiselinu. Tretman infuzijama kisika namijenjen je svim tipovima kože.
Domaći piling za usne

Domaći piling za usne

Danas vam donosimo recepte kako napraviti prirodni piling za neodoljive usne, a samo trebate malo zaviriti u kuhinju. Koža na našim usnama je izrazito osjetljiva, te se lako može oštetiti na suncu i vjetru.
Povrće i voće u službi njege kože

Povrće i voće u službi njege kože

Svi već znamo da je voće i povrće zdravo za naš organizam, no ono osim što je zdravo doprinosi lijepoj i sjajno koži. Bilo da ih narežete u salatu ili pak koristite njezine hranjive tvari na vašoj koži, jabuke vam mogu pomoći da vaša koža izgleda ljepše i mlađe.
Boje za kosu jesen-zima 2012.

Boje za kosu jesen-zima 2012.

Vrijeme izmjena godišnjih doba je i vrijeme promjene boje za kosu, stoga naručite se za bojenje u omiljenom frizerskom salonu i uživajte u hladnim danima s novom bojom.
5 savjeta za zdravu kožu

5 savjeta za zdravu kožu

Koža je osim mozga najsloženiji organ našeg tijela. Ona ima ulogu vanjskog omotača naših unutrašnjih organa. Da bi zaštitila i opravdala svoju ulogu ona mora biti zdrava, čvrsta, zategnuta i neoštećena.
Svrbi vas tjeme i peruta se?

Svrbi vas tjeme i peruta se?

Koliko puta vam se dogodilo da vas zasvrbi tjeme, pocrveni i na ramenima opazite bijele ljuskice peruti, to može biti znak alergije gljivica ili nekih mikroorganizama. Ali na sreću postoji rješenje za svaki od ovih neugodnih problema.
DERCOS NEOGENIC -Tajna ponovnog rasta kose!

DERCOS NEOGENIC -Tajna ponovnog rasta kose!

Do sada su kozmetički proizvodi mogli samo usporiti ispadanje kose, a danas Vichy ide korak dalje s revolucionarnim proizvodom: Dercos Neogenic koji potiče rast novih vlasi* – 1700 novih vlasi u 3 mjeseca**!
Izmijenite oblik lica šminkom za nos

Izmijenite oblik lica šminkom za nos

Od svih dijelova lica na koje nanosimo šminku, naš nos je glavni izvor problema. Vrlo malo žena je istinski sretno s oblikom i veličinom nosa, te su najčešće upravo plastične korekcije nosa.
Nekoliko uzroka akni kod odraslih

Nekoliko uzroka akni kod odraslih

Akne nisu samo problem mlađe populacije, one stvaraju probleme i odraslima, te jednako pogađaju oba spola. U nastavku možete pročitati koji su uzroci pojave akni kod odraslih ljudi.
Prikrivanje sijedih

Prikrivanje sijedih

Svaka žena želi izgledati što ljepše, a jedan od glavnih ženskih atributa sigurno je lijepa i njegovana kosa. Žene boje kosu stoljećima. U današnje vrijeme lakše je obojiti, pa čak i vratiti prirodnu boju kosu.