Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Vratite svojoj koži blistavost

Vratite svojoj koži blistavost

Svakim danom naša je koža izložena dnevnoj UV svjetlosti. Konstantno izlaganje postupno pospješuje nastajanje tamnih mrlja i nejednake teksture kože. Nepravilan odsjaj tena, nejednaka površina kože i mrlje mogu smanjiti blistavost kože.
Kućni pripravci za spa tretmane

Kućni pripravci za spa tretmane

Za većinu žena dan proveden u wellnes centru je idealno mjesto za učinkovito opuštanje i revitalizaciju cijelog tijela. No, nije potrebno odlaziti u skupe wellnes centre kako bi si priuštili pravi wellnes ugođaj i zadovoljstvo relaksirajućeg užitka koji vam on donosi.
Mali trikovi za savršene usne

Mali trikovi za savršene usne

Hidratizirajte vaše usne kako bi imali dobru podlogu za boju, upotrijebite balzam za usne koji sadrži zaštitni faktor jer je koža usana tanka poput papira. Nanesite balzam na usne, te ga ostavite da djeluje nekoliko minuta, a zatim lagano prislonite maramicu i uklonite višak.
Peeling i maske na bazi limuna

Peeling i maske na bazi limuna

Limun je jedno od najstarijih pomagala u službi ljepote. Njegovu snagu veličali su još drevni Egipćani, prepoznali su njegovu moć, te ga koristili u raznim pripravcima za ljepotu.
Kako se riješiti prištića?

Kako se riješiti prištića?

Prištići se ne javljaju samo kod adolescenata, javljaju se bez obzira na životnu dob i tip kože. Prištić je upalni proces, nastao kao posljedica začepljenih pora ili reakciji osjetljive kože.