Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Za neodoljive oči potrebno je…

Oči su prvo što primijetite i iz njih se može puno toga vidjeti. Trepavice su zapravo okvir vaših očiju koji može vizualno povećati vaše oči i učiniti ih nevjerojatno privlačnima.

Savjeti kako poboljšati san

Naše tijelo je dizajnirano tako da treba odmor i spavanje kako bi lakše prebrodili dnevne napore i obaveze. Kad ne spavamo dovoljno i gomilamo posao, a samim time i stres, tijelo dovodimo do lošeg stanja. Kako bi izbjegli da nam se ovo dogodi, naše tijelo treba dobar neometan san i odmor.

Pripremite si opuštajuću kupku

Iako često nemamo vremena za to, topla kupka je jedan od najboljih načina kako žena može opustiti dušu i tijelo. UZ sve obaveze koje imamo vrlo je teško odvojiti vremena za sebe,...
Najbolje frizure za početak 2014.

Najbolje frizure za početak 2014.

Dolaze nam hladni dani, a s njima i novi trendovi frizura. Početak 2014. u frizerskom svijetu će biti obilježen kao kombinacija savršeno stiliziranih i buntovnih frizerskih trendova. Stoga ne čudi da ona uključuju duboke šiške, pramenove i razbarušenu kratku kosu.