Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Peta

Peta na nozi - odat ćete neku tajnu; bol u peti - pretrpjet ćete neku štetu; peta na cipeli - sreća.

Pohvala

Pohvaliti - novi prijatelji. Biti pohvaljen - ogovaraju vas i varaju ljudi kojima vjerujete.

Strijela

Po jungu, naša potisnuta želja koja nam se vraća kao bumerang i ranjava nas. U narodu znači vijest, novost.

Šalica

Najavljuje posjetu drage osobe; razbijena šalica - očekivana osoba neće doći.

Krpelj

Plazi po vama - ići ćete na izlet u prirodu, pazite se. Vidjeti na nekome - netko od vaših bližnjih će se ozbiljno razboljeti.

Mudrac

Razgovarati s njim - potražite savjet iskusnije osobe da vam pomogne riješiti vaše probleme. Biti - neoriginalnost i glupost u rješavanju problema.

Zalazak sunca

Kraj sjajne ljubavne veze. Ali ne očajavajte - svakog se jutra sunce ponovo rađa! ovaj san znači i dug život.

Noge

Sanjati je znak da je krajnje vrijeme da sami nešto poduzmemo i uzmemo stvari u svoje ruke. Ženske noge - dobit ćemo lažna obećanja; izgubiti nogu - netko će nas napustiti; slomiti nogu - čeka nas poniženje, neprilike.