Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Dolina

U kojoj se osjećamo dobro simbol je potrebe za utočištem, zgodnim mjestom gdje se možemo malo sakriti i odmoriti. Nelagodan osjećaj ukazuje da smo izolirani, osamljeni, zatvoreni u sebe. Velika, duboka dolina u snovima muškaraca znači seksualne probleme i neostvarene žudnje.

Loto

Igrati - rado će vas primati u društvo ljudi koji vam nisu pravi prijatelji.

Sestra

Pomoć u teškoj situaciji; posjeta; bolesna sestra - ozdravljenje; odrasla sestra kao malo dijete - parnica i nasljedstvo.

Frizer

Vidjeti frizera primit ćete tužne vijesti za koje ćete otkriti da su lažne. Ako ste vi frizer imat ćete izvanredan izdatak novca. Ako ste vi kod frizera u vašem životu nastupit će promjene na bolje. Sami sebi raditi frizuru brige i putovanje.

Tvornica

Vidjeti - što je veća, to je uspjeh na poslu bolji, dobra financijska situacija. Raditi - neće biti promjena, strpite se.

Potkovica

Znak želje za nečim što se teško ostvaruje. Naći potkovicu - sreća; potkivanje konja - spremite se za teška vremena jer niste spremni za posao koji je pred vama.

Podvezica

Za muškarca - ljubavni uspjeh. Strgnuti je - raskid s partnerom. Puknuta, ako ste žena - strasna veza.

Strijela

Po jungu, naša potisnuta želja koja nam se vraća kao bumerang i ranjava nas. U narodu znači vijest, novost.