Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Proba

Ako sanjate da probate neku hranu, budite pažljivi prema najbližima.

Crv

Vidjeti - vaši vam neprijatelji neće nauditi. Imati ga u tijelu - nešto tajite. Jesti ih - netko vam podvaljuje. Vaditi ih iz zemlje - kraj vaših briga. Imati ih po tijelu - zdravstveni problemi.

Pločnik

Daleki put; popravljati pločnik - nezgoda, tjelesna povreda; čistiti pločnik - očekuje vas pohvala ili nagrada.

Glupan

Ako sanjate da ste ispali glupan u nekom društvu.

Ideja

Ako je dobijete u snu - nezadovoljstvo, prionite rješavanju poslovnih i obiteljskih problema. Zapamtiti ideju - pokušajte je iskoristiti u stvarnosti.

Noge

Sanjati je znak da je krajnje vrijeme da sami nešto poduzmemo i uzmemo stvari u svoje ruke. Ženske noge - dobit ćemo lažna obećanja; izgubiti nogu - netko će nas napustiti; slomiti nogu - čeka nas poniženje, neprilike.