Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Otac

Simbol sreće za one koji su voljeli ili vole svog oca; prijetnja i nelagoda za one koji su s ocem imali loše odnose.

Narodna sanjarica

Hijeroglifi vidjeti - ponovno pojavljivanje problema iz prošlosti. Netko koga dugo niste vidjeli vam kvari raspoloženje. Problem u obitelji. Dešifrirati ih - sami morate riješiti probleme, nitko vam neće pomoći.

Žeđ

Težnja, žudnja za duhovnim iskustvom. Ipak je najčešće posljedica burne večeri ili vrste hrane koju smopojeli prije spavanja.

Žig

Udarati - loš poslovni potez zbog kojeg će mnogi ispaštati. Tražiti - ne vjerujte osobi koja vam nudi primamljiv posao. Netko vam stavlja žig na ispravu - veselje u obitelji.

Ženidba

Ako se u snu ženite poznatom osobom, očekuje vas sreća i povoljan ishod nekih vaših planova.