Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Cijediti

Nanijet ćete sebi štetu zbog nepromišljenih izjava.

Sida

Imati - pazite se rizičnih odnosa; hipohondar ste. Netko drugi ima - s tom ćete se osobom posvađati.

Šuma

Simbol tajne, osame, zabranjenih sastanaka. Ako u šumi vidimo životinje, zbog nečega ćemo osjećati strah.

Violina

Simbol djevičanske nevinosti, ljubavi koja se ne ostvaruje. Ciganska violina poziva nas na igru koja se može oteti kontroli i završiti djelima iz niskih pobuda - oprez!.

Rezbarija

Vidjeti - mali dobitak. Rezbariti - opterećenost tuđim brigama.

Bik

Predstavlja dominantnog oca ili samog spavača. Adolescente proganja njihova pojačana seksualnost. Ubiti bika znači svladati vlastitu agresivnost.

Uhvatiti

Ovisi o onome što ste ulovili; dobar znak. Ako je riječ o osobi, s njom biste mogli imati problema.