Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Preskakati

Prepreke znači da ste u stanju prevladati sve i da vas čeka uspjeh.

Avion

Vidjeti čekuje vas uspjeh u radu. Letjeti u njemu nenadana sreća.

Kovčeg

U snu roditelja kovčeg može simbolizirati djecu (prtljaga koju vučemo sa sobom!). Lagan kovčeg - nosimo se s problemima; težak kovčeg - neće nam biti lako; izgubljeni kovčeg - bit ćemo nepažljivi i uznemireni.

Ubojica

U snu simbolizira nasilnika, pokvarenog čovjeka. Ako smo sami ubojica, naša nas savjest kažnjava za neki loš čin. San koji najavljuje probleme.

Bajka

Ako slušate bajku, uspješno ćete ostvariti svoje planove; ako je pričate, znači da na javi govorite istinu i da se ne služite lažima.

Čempres

Vidjeti - zbog neopreznosti pretrpjet ćete štetu i to će vas rastužiti.

Propuh

Biti na njemu - novčani problemi, neplanirani izdaci. Sto je jači, to su veći.

Debljina

Sanjati vlastitu debljinu neprilike sa zdravljem i pasnost. Sanjati debelog čovjeka radost.