Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Svijeća

Paliti svijeću - ispred nas je radost i veselje; svijeća gori - zadovoljstvo; gasiti svijeću - nade će nam se izjaloviti; naglo ugašena svijeća - žalost, gubitak životne snage.

Varalica

Vidjeti - čuvajte se suparnika. Biti - sreća u nagradnim igrama.

Časopis

Citati - saznat ćete loše vijesti; ogovaranje. Derati ga - znak vaše odlučnosti da se suprotstavite tračevima. Kupovati - uskoro ćete na put ili zabavu.

Moljac

Ovaj san vam skreće pažnju da će vam sreća zbog iznenadnog nasljedstva biti pomućena.

Kola

Koja idu sporo opominju nas da moramo biti strpljivi; život je dug i težak!.

Lakat

Povrijediti - prestrogi ste prema nekim osobama. Košulja poderanih laktova - budite tolerantniji, ne namećite svoje ideje jer nisu originalne; svađa.

Želja

Željeti nešto a ne sjećati se - poslovni uspjeh, popravljanje novčane situacije. Sjećati se - bolji međuljudski odnosi, manji poslovni uspjeh.

Praćenje

Znak da nas progoni nešto čega se plašimo, što ne želimo i zbog čega smo zabrinuti.

Gazda

Ako sanjate da ste gazda - očekuje vas gubitak. Ako razgovarate s njim, očekujte novčani dobitak.