Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Žalba

Pismena žalba je znak da zavisite od drugih ljudi.

Prijetnja

Prijetiti - neslaganja s okolinom. Vama prijete zahlađenje odnosa s tom osobom; ako je netko iz obitelji, problemi unutar obitelji.

Sluga

Novčani dobitak; udobnost; biti sluga - očekuje vas težak posao.

Gluh

Biti - problemi na poslu ili s bliskim ljudima; vi ste uzrok teškoća. Budite strpljivi i tolerantni. Govoriti gluhomu - novčane neprilike zbog ljudi s kojima surađujete.

Drskost

Ako sanjate da ste drski prema nekoj osobi, očekujte teškoće; ako sanjate da je netko drzak prema vama ili nekom drugom, , znači uspjeh na poslu i stjecanje novih prijatelja.