Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Grožđe

Simbol plodnosti. Jesti ga, znači zadovoljenje želja; kiselo grožđe znači da će nam rasplet situacije izmamiti kiseli osmijeh; gledati kako netko jede grožđe, znači da vam žudnje neće biti zadovoljene.

Osa

Znak velikih nadolazećih briga. Netko nam sprema zasjedu.

Golotinja

Ako sanjate da ste goli - očekuje vas siromaštvo; ako sanjate da ste goli u društvu - možete očekivati da vam propadnu planovi; ako sanjate gole ljude - doći će vam neiskreni rođaci.

Epidemija

Teškoće u rješavanju problema ili oko zdravlja bliskih osoba. Ako je netko bolestan - bolest će potrajati; vi ćete oboljeti.

Sumrak

Sumrak bolest i zlo. Sumrak da nestaje sretan život.

Akrobat

Uspjeh u radu. Izvoditi akrbacije poziv iz počasti.