Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Čedomorstvo

Teški snovi u kojima u stvari ubijamo sami sebe, naše nezrelo ja; želimo se napokon ponašati kao odrasli i zreli ljudi.

Turčin

Vidjeti - sreća kod žena. Razgovarati s njim - ljubavna pustolovina s neugodnim posljedicama.

Stolar

Znak uspjeha: puno rada donasi nagradu! ako žena sanja stolara, čezne za muškarcem koji zna svoj posao.

Izvor

Je simbol zdravlja i života. Piti s izvora znači napajati se istinom; ako je izvor mutan, pričekajte da se voda izbistri - inače ćete se razboljeti!.

Udvaranje

U snu je znak da bismo pošto poto htjeli uspostaviti kontakt, vezu, kako bismo izbjegli usamljenost. Ipak, dobro razmislite o osobi koja će se uskoro pojaviti u vašem životu!.

Udarac

Osjetiti - dobitak na lutriji. Udariti nekoga - napori i muka. Primiti - sramota.

Blagoslov

Prijenos snage, posvećenje riječima, približavanje svetosti. Dobar znak - čeka vas neko dobro.

Vrag

Nas obično prati i plaši u snu. Veliki je zavodnik i klevetnik, a boje su mu crna i crvena. Često znači mračne strasti. Obično ima lice nalik licu osobe koju ne volimo. Upozorava vas da pripazite na svoje ponašanje.

Spavati

Spavati pod vedrim nebom - daleko putovanje; gledati druge kako spavaju - neizvjestan položaj i imovina; spavati hodajući - neprilike; spavati u krevetu - blagostanje i sreća.