Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Svirati

Simbol ljubavne igre. Za žene je ovaj san znak da će dobiti poziv za izlazak.

Zvijezda

Zvijezda je vrlo povoljan znak. Po starom vjerovanju ukazuje na skora putovanja i dobar je znak za obavljanje poslova. Sjajne zvijezde su znak dobrih vijesti, puno zvijezda može biti znak velikog nasljedstva. Simbol su naše braće i sestara, naših nada, ošekivanja. Najavljuju svjetlu budućnost, romantiku, dobre vijesti, nasljedstvo.

Krug

Simbol beskonačnosti, jedinstva, savršenosti, ali i bezizlaznosti ako ste u začaranom krugu. Upozorava nas da vodimo računa o ljudima koji nas okružuju.

Vrt

Vrt je znak da vas prati sreća.

Jaglac

Vidjeti ga očekuje vas sreća u igrama za novac, dobitak na lutriji.

Obrijati

Biti obrijan - imat ćete problema s nekim ljudima i to zbog svoje tvrdoglavosti. Netko drugi - čuvajte se te osobe, neiskrena je prema vama.

Krpati

Svoje stvari znači da ćemo marljivošću steći dobar život; krpati tuđe stvari znači da nas čekaju problemi.

Restoran

Sjediti u restoranu - previše trošite na svoja zadovoljstva ili imate prijatelje rasipnike.

Sjedalo

Pokretno - veliko poštovanje i ugled. Nepokretno - brige i problemi u poslu.