Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Anarhist

Budite oprezniji sa svojim financijama. Mogli biste izgubiti novac.

Toplice

Biti u njima - kraće putovanje, obiteljsko druženje. Ići - manji zdravstveni problemi, pro - blemi s kralježnicom.

Izdajnik

Vidjeti - vaše će brige uskoro nestati i moći ćete uspješno poslovati. Biti izdajnik - veliki gubici.

Zračna luka

Ako slijećete, vraćate se u uhodani način života; ako polijećete, želite prekinuti sa starim načinom života.

Boćanje

Igrati - susret s osobom i djetinjstva ili odlazak rodni kraj. Biti gađan boćor - veliki dobitak u nagradnir igrama, osobito ako st pogođeni.

Isprobavanje

Kušati hranu ili isprobavati neki predmet - budite obzirni prema bližnjima.

Glad

Koju osjećamo sjedeći sami za praznim stolom pokazuje da smo se sami izolirali od drugih ljudi i da patimo od osjećaja egzistencijalne nesigurnosti. Ako je pred nama obilje hrane, a ne možemo jesti, znak je da bismo hitno trebali promijeniti način života.

Opatica

U snu je znak neke opasnosti. Niste sigurni u svoju ljubav.