Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Odojak

Kupovati - obiteljsko veselje. Jesti - bit ćete pozvani na svadbu. Pripremati - imat ćete goste.

Veo

Simbol nevinosti, ali i želja da zaboravimo prošlost; bezazlenost, odsustvo zlobe. Po narodnom vjerovanju, veo znači razotkrivanje neke tajne.

Korijen

Sjeći ga - pred vama je teška odluka vezana uz odnose u kući, problemi s partnerom. Čupati - velika svađa ili razmimoilaženje mišljenja.

Jedrenjak

Znak da ste skloni maštanju i da vas čeka romantično putovanje.

Cjepivo

Primati - hipohondrizam, pretjerano štitite sebe, ali se ne možete zaštititi od ljudske zlobe. Djeca ga primaju - nepotrebno brinete.