Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Ogrisci

Sanjate li odgriske, morat ćete se malim zadovoljiti.

Pero

Znak želje da se javimo dragoj osobi, da zabilježimo svoje misli. Ako lako pišete perom, ostvarenje sna; ako teško pišete perom, slabi rezultati.

Kasino

Biti u njemu i igrati - čuvajte se rizičnih ulaganja, ne posuđujte novac jer će vam teško biti vraćen. Biti u njemu, a ne igrati - pametno ulažete novac.

Zidanje kuće

Ako u snu sami zidate, to je dobar znak, ali je vrlo loše ako ste samo promatrač.

Noga

Ako vas u snu boli noga, znak je da ćete oboljeti od oduzetosti; izgubiti nogu - ostat ćete bez dobrog prijatelja; slomiti nogu - poniženje neprilike; otečena noga - gubitak; tanke noge - izdaja; ranjena noga - nesreća; drvena noga - prijevara.

Sitost

Biti sit - siromaštvo. Drugi siti, a vi gladni - sreća u nesreći.

Servis

Automobila - morate na servis. Kućanskog aparata - novčani izdaci, kvarovi.