Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Penjati se

Sigurno ćete ostvariti svoj cilj; penjati se na drvo - uspjeh; penjati se na stol - nekoristan posao; penjati se na leda nekog čovjeka - potrebna vam je tuđa pomoć.

Ne

Ako u snu od sugovornika često čujemo "ne", trebamo promijeniti ili razmisliti o svojim stavovima.

Lovački pas

Vidjeti - čuvajte se ogovaranja. Imati - očekuje vas ugodan doživljaj.

Dijete

Ako sanjate dijete, ono znači uglavnom brige i nesreću. Puno djece u igri označava bolest i bijedu. Dijete u kolijevci znači radost u porodici. Zdravo dijete znači uspjeh na svim područjima i brzo prijatno poznanstvo. Bolesno dijete znači neprilike.

Ruka

Cista - dobri i vjerni prijatelji. Prljava - bit ćete prezreni. Lijepa - dobri poslovi. Ranjena - gubitak. Usahla - nemoć i bolest. Ruka mrtvaca - novac. Krvava - svladat ćete velike probleme. Imati velike ruke - velike neprilike. Male - nevjerni prijatelji. Više ruku - bogatstvo. Prati - sreća i zadovoljstvo. Pljeskati - velike teškoće.

Zabava

Stari egipćani su vjerovali da zabava u snu znači čast i ugled koji vas očekuju na javi.

Nasilje

Ako sanjate nasilje nad vama, očekujte veselje; ako sanjate nasilje nad nekom drugom osobom, znak je da ćete primiti poziv koji vas neće obradovati.

Igra

Ako se igrate loptom - žalost; kartate se - neprilike.

Snijeg

Simbol je hladnoće u duši, samoće, žalosti, neizvjesnosti, nesreće.