Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Budala

Vidjeti budalu ili biti budala - dobre će vam se stvari događati u budućnosti.

Ugovor

Potpisivati - pazite s kim surađujete, financijski problemi, ne kupujte veće stvari. Nuditi nekomu ugovor - novčani problemi, ne posuđujte novac. Sastavljati - novčana situacija će se popraviti, novi posao.

Plin

Kuhati na njemu - puno kućanskih problema. Ako ga je nestalo - problemi vas očekuju, novčana oskudica. Račun za plin - ako je rata velika, u stvarnost će biti mala. Eksplozija - pregledajte instalacije.

Potkovica

Znak želje za nečim što se teško ostvaruje. Naći potkovicu - sreća; potkivanje konja - spremite se za teška vremena jer niste spremni za posao koji je pred vama.

Spužva

Kupovati - manji poslovni problemi. Domaćice se moraju odmoriti. Prati - riješit ćete manje obiteljske probleme. Baciti - razljutit ćete se; prekid veze, ali na kraće vrijeme.

Osiguranje

Rješavati problem osiguranja - nešto loše bi vam se moglo dogoditi. Netko vam ga nudi - financijski problemi.

Optužba

Optuživati nekoga - imat ćete probleme s tom osobom; prevare i neiskrenost. Biti optužen - mogli biste napraviti nepopravljive greške.

Plesti

Vi pletete - iskoristite vrijeme koje imate za sebe. Netko drugi - obiteljski problemi s djecom, ako ih imate.