Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Krov

U snu može biti simbol kose. Ako su crijepovi polupani, bojimo se godina koje dolaze.

Pastrva

Vidjeti u bistroj vodi - velika sreća. Loviti - igrajte igre na sreću. Jesti - tužne vijesti.

Žaba

Simbol psihofizičke snage i plodnosti. Kreketanje - čut ćete novosti, možda i nepovoljne; ubiti žabu u snu - imat ćete štetu.

Gnojivo

Ako sanjate stajsko gnojivo, očekuje vas uspjeh u poslu; ako u snu vozite gnojivo na polja, očekuje vas blagostanje i ako ste negdje nešto uložili, očekujte da će vam se to isplatiti; što je gomila gnojiva veća, to znači da vas očekuje veća sreća.

Vegetarijanac

Biti - zdravstveni problemi koji će potrajati; smanjite unošenje mesa. Biti s vegetarijancem - netko će vas krivo shvatiti.

Glačalo

Vidjeti - problemi koji vas muče će i dalje biti prisutni, nitko vam neće pomoći. Ako glačate - očekujte svađu s ukućanima, zatomite narav jer vi ste krivac za svađu.

Svećenik

Može značiti i sreću i nesreću. Ako ste sami svećenik, čeka vas velika čast; svećenik u crnom znači nesreću, a u bijelom odijelu može nagovještati smrt u obitelji.

Umor

Osjećati - vaša nastojanja na poslu bit će dobro prihvaćena; očekuje vas novčani dobitak; igrajte igre na sreću. Netko drugi je umoran - ta će osoba biti uspješna u poslu, a vi biste mogli biti zaslužni za njen uspjeh.

Žganci

Jesti - slabi poslovni rezultati, neizvjesna budućnost, novčani problemi. Nuditi nekomu - prevarit će vas.