Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Slina

Gutati - bolja novčana situacija, za poduzetnike veća zarada. Netko slini po vama - neočekivani dobitak, nasljedstvo, nagrada. Brisati je - dobra poslovna prilika.

Ogovaranje

U snu je uglavnom prijekor samome sebi. Klevete na našš račun koje u snu čujemo obično i zaslužujemo jer se u nekoj situaciji nismo ponijeli kako treba.

Cenzura

Za medijske radnike opterećenost zadacima, trebate se opustiti.

Šah

Šah igrati gubitak. Pobijediti u igri novčani dobitak.

Nakaza

Vidjeti - loša sreća. Ubiti - novčani gubitak. Biti - obogatit ćete se.

Svečanost

Promjene u porodici; neočekivani gosti; prisustvovati nekoj svečanosti - steći ćete prijateljstvo i povjerenje.

Duša

Dušu koja nam se javi u snu često vidimo u obliku ptice s ljudskim licem ili glavom.

Mirovina

Odlazak - nezanimljiv posao, mala plaća, no uskoro poboljšanje. Čekati mirovinu - novčani problemi, ako nemate ušteđevine, neće se promijeniti.

Otpadak

Ako sanjate otpatke, to je znak skorog dobitka.