Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Bunda

Zadovoljstvo zbog neočekivanog novčanog dobitka.

Lovački nož

Čuvajte se nezgoda. U vašoj okolini ima puno hvalisavaca i skrivenih neprijatelja.

Prvak

Biti - imate previsoko mišljenje o sebi, a nemate realne osnove za to. Zavidjeti prvaku - problemi s ljudima iz vaše sredine.

Zajam

Davati - uspjeh u poslu, prijatelji će vam pomoći. Netko vam ga daje - velika poslovna odluka zbog koje brinete, ali će dobro završiti.

Kosti

Kosti su u većini slučajeva znak neimaštine, čak bolesti i smrti.