Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Vodopad

Izbjeći ćete opasnost i iz toga izvući pouku.

Svatovi

Ako sanjate da imate svatove, očekujte skoro veselje, najvjerojatnije svadbu; ali ako sanjate da ste u svatovima, to je znak za teže oboljenje.

Jato

Budući su ptice simboli misli i ideja, ovaj san znači da ćete čuti novosti bitne za vaš daljnji život - odlazak na dalji put - selidba u drugi grad.

Lokot

Upozorenje da budete na oprezu - moguća šteta!.

Punica

Ako ste s njom u dobrim odnosima - uspjeh u poslu. Ako niste - bračni problemi. Ako je ljuta - dobar odnos s njom. Vesela - svađa s njom; problemi u braku.

Pčela

Simbol je pouzdanja u sebe, znak da će se mali poslovi i planovi ostvariti uz marljivost i strpljenje. Ujed pčele znači zdravlje, loviti pčele znači veliki dobitak, ubijati pčele znači nesreću.

Željeznica

Treba iskoristiti pravu priliku i stoga ne smijete oklijevati u donošenju odluke.