Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Prosidba

Ako sanjate prosidbu - netko iz vaše najbliže okoline sklopit će brak.

Pekar

Znak da uskoro dolazi radost, zadovoljstvo.

Badnjak

Razdoblje sreće, neočekivani pokloni, dobitak. Povoljan znak za novčano ulaganje i za igre na sreću. Biti sam na badnjak - razočaranje, netko će vas povrijediti.

Vikendica

Biti u njoj - zabrinutost za svoju imovinu. Biti u tuđoj - ugodno putovanje. Graditi - poslovni uspjeh.

Kanibal

Vidjeti - čuvajte se svoje okoline. Biti - neslaganje s ljudima s kojima radite ili se družite.

Bljutavost

Osjetiti je - zdravstveni problemi s probavom. Potražite savjet liječnika.

Šuga

Osjećat ćemo se jadno jer ne ćemo uspjeti izboriti odgovarajuće mjesto u društvu i obitelji.

Kauč

Mada ste sada u lošem razdoblju, sreća vam se smiješi.

Brkovi

Vidjeti ih zdravlje. Veliki brkovi primit ćete pohvalu na poslu. Crni brkovi ponosit ćete se nečim. Sijedi brkovi uzaludne nade. Brijati brkove riješit ćete se velikih briga. Brkata žena očekuju vas velike neprilike. Ako vi imate velike i crne brkove previše ste zaljubljeni sami u sebe.