Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Doktor

Doktora sanjati bolesnicima zdravlje, zdravima bolest. Doktor biti nesreća na putu.

Balet

Gedati čuvaj se prijevare. Balet plesati nenadane dobre vijesti.

Vozač

Naš unutarnji vodič u kojeg moramo imati povjerenja. Vjerujte "u se i u svoje kljuse"!

Škrtac

Vidjeti - loša, neugodna vijest. Biti - neuspjeh u svim poslovima. Razgovarati s njim - mržnja.

Alpe

Vidjeti - uspjeh u poslu, unapređenje. Prekrivene snijegom - vaše nade se neće ispuniti. Penjati se alpama - pred vama su problemi.

Ljutnja

Ljutnja je znak da ćete se i na javi svađati s nekim.

Bijeg

Nadvila se nad vama neka opasnost; neuspjeli bijeg - nesretan brak; bježanje pred mrtvacom - nečista savjest; bježanje u noći - gubitak porodice.

Čaj

Piti ga - bit ćete ti ugodnom društvu. Piti ljekoviti čaj - mogli biste se razboljeti. Kuhati čaj - čut ćete se sa starim prijateljem.

Putovnica

Je znak da imamo slobodan izlaz u duhovni preporod. Izvaditi putovnicu - čeka nas putovanje; izgubiti putovnicu - čekaju nas velike brige.