Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Mržnja

Koju na javi potiskujemo u sebi, javlja se u snu u mnogo oblika: oštro oružje, crvene oči, borba prsa o prsa, prljava voda, uginule ribe itd.

Srebro

Blagi odsjaj istinske sreće koja vas čeka.

Jezik

Je upozorenje da u vezi jednog posla moramo držati jezik za zubima!.

Starac, starica

Simbol dobrote, mudrosti, djeda i bake, ali i simbol prolaznosti, pritiska i brzog protoka vremena.

Rukavice

Su simbol nestalnog prijateljstva koje trebamo izbjegavati (obratite pažnju čije su!); ako su naše, čeznemo za samoćom.

Temelj

Vidjeti - dolaze dobra vremena. Kopati - zaruke. Zidati - poslovni uspjeh.

Papagaj

Znak je naše neugode zbog pokušaja neke osobe da nas "dresira". Također znači da nemamo svoje mišljenje o životu, već se povodimo za tuđim te da nam prijeti ogovaranje.

Lim

Vidjeti - svađa u obitelji. Rezati - osvetit ćete se. Savijati - poslovni uspjeh.