Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Konac

Bijeli - nepravedno ste okrivljeni. Crni - loš glas. Crveni - uzvraćena ljubav. Plavi - upoznat ćete sumnjivu osobu. Ostale boje - ne miješajte se u tude poslove. Puknuti konac - smrtni slučaj u obitelji. Zamršeni - opasna situacija. Namatati konac - sreća i zadovoljstvo.

Puran

Vidjeti - dobitak i blagostanje. Raširenog repa - uspjeh u poslu; sreća u braku.

Ultrazvuk

Ići na ultrazvuk - pogoršanje zdravstvenih problema. Netko drugi ide - bolest u obitelji osobito s bubrezima i žučnim kanalima.

Laboratorij

Ako sanjate da ste u laboratoriju - znak je da vam se spremaju zanimljivi susreti u životu.

Peć

Izvor topline, akumuliranje unutrašnje energije. Mlaka peć znači potrebu za ljubavlju i toplinom, te moguću oskudicu; hladna peć je znak da nas čeka usamljenost; peć koju ložimo ili se uz nju grijemo znači blagostanje i sretan dom; opeci se na peći znači da ćemo izgubiti samopouzdanje.

Hotel

Simbol zamjene za roditeljski dom, a znači nostalgiju za djetinjstvom.

Češnjak

Istjeruje đavola iz tijela (snižava krvni tlak!) Ako ga jedemo, simbolizira netrpeljivost prema osobama oko nas; ako druga osoba "miriše" na češnjak, udaljite se od nje - ona vam ne želi dobro.

Baka

Radost u kući. Ako plače očekuj nesreću.