Sanjarica

Sanjarica - Sanovnik Sanjarica je alat koji je stvoren za interpretaciju slika u snu. Sanjarica uključuje određene slike koje su povezane sa određenim interpretacijama. Uglavnom, sanjarice pretpostavljaju da su snovi smisleni i odrazuju znanje koje je kao prvo dostupno na podsvijesnom nivou.

Interpretacija sna je proces davanja značenja snovima. U mnogim drevnim društvima, uključujući Egipat i Grčku, snovi su se smatrali nadnaravnom komunikacijom, ili način božanske intervencije ćiju su poruku mogli otkriti samo oni sa posebnim moćima.

Interpretacija sna je uzeta kao dio psihoanalize krajem 19 stoljeca. Manifestacija sadržaja u snu (ono što vidimo u snu) se analizira kako bi se otkrio skriveni sadržaj sna (podcrtane misli u snu - zašto se baš to sanjalo).

Smaknuće

Ako vas smaknu, umrijet ćete od škrtosti; smaknu li drugoga, oslobodit ćete se škrca iz kuće.

Konopac

Je simbol veze s nekom osobom. Ako je puknut, veza će se prekinuti; ako je tanak, veza je slaba.

Tulumarenje

Ako sanjate da vi tulumarite, čut ćete loše vijesti, ali ako sanjate druge osobe kako tulumare, znak je da ćete teškoće savladati, ali poslije velikih napora.

Peć

Izvor topline, akumuliranje unutrašnje energije. Mlaka peć znači potrebu za ljubavlju i toplinom, te moguću oskudicu; hladna peć je znak da nas čeka usamljenost; peć koju ložimo ili se uz nju grijemo znači blagostanje i sretan dom; opeci se na peći znači da ćemo izgubiti samopouzdanje.

Staklo

Vidjeti ili razbiti staklo - novčani dobitak.

Grliti

Dragu osobu - ljubavni problemi, neuzvraćena ljubav. Prijatelja - novčani problemi zbog lošeg investiranja.

Opeka

Ako sanjate da je opeka pala, posvađat ćete se s kolegama na poslu.

Bedra

Sklonost idealizmu; prikriveni voajerizam.

Križaljka

Rješavati je - imate slobodnog vremena jer vas zbog nemarnosti svi napuštaju; mogli biste ostati bez posla. Sastavljati je - uspjeh u planovima, poboljšanje novčane situacije.