Make up inspiriran orijentom

"Ljepota Orijenta " je tema ovogodišnjeg make up natjecanja koje se održava u sklopu sajma Dani ljepote 01.ožujka 2013. godine na Zagrebačkom velesajmu sa početkom u 12,30 sati.

"Ljepota Orijenta " je tema ovogodišnjeg make up natjecanja koje se održava u sklopu sajma Dani ljepote 01.ožujka 2013. godine na Zagrebačkom velesajmu sa početkom u 12,30 sati.
Organizator make up natjecanja već niz godina je Učilište Profokus koje pored obrazovanja u području dizajna obrazuje vizažiste i frizere stiliste u verificiranim programima. I ove godine pripremili smo niz iznenađenja kako publici tako i natjecateljima.

Dani ljepote 2013

Stručni žiri u sastavu: Zdravka Bolfe- Šef odjela Šminke na HRT-U, Ivana Bugarija- prvo nagrađena sa make up natjecanja vizažista iz regije , Zoran Aragović-modni dizajner i vlasnik brenda Bitemystyle, Alma Premrl- modna stilistica i urednica portala Modni almanah, Blanka Bare- urednica bloga "Anatomy of beauty" , odabrali su 8 natjecateljica koje će svoje umijeće i radove predstaviti na samom natjecanju.
Nakon stručne analize od prijavljenih natjecateljica odluka žirija je o kvalifikaciji slijedećih kandidata:
1. Kristina Andrić, Zdravstveno učilište Zagreb
2. Petra Bolfek, Srednja škola Krapina
3. Jelena Bušić, Srednja škola Slovenija
4. Kristina Colić, Učilište Profokus
5. Taja Debeljak, srednja škola Slovenija
6. Lana Gregorina, Srednja strukovna škola Varaždin
7. Ivona Puntar, Zdravstveno učilište Zagreb
8. Dijana Tomić , strukovna škola u Đurđevcu
Glavni sponzor kao i organizator je Učilište Profokus koji je sa partnerima natjecanja osigurao vrijedne nagrade za tri najuspješnije natjecateljice.

Make up

1. Nagrada- put u Bolognu na Cosmoprof, za 2 osobe koju osigurava Učilište Profokus i Petros putnička agencija Zagreb.
2. Nagrada-Komplet vizažističkog pribora koji osigurava Metis d.o.o. iz Čakovca zastupnik za pribor i opremu vizažista, frizera i dizajnera noktiju. 3.Nagrada- komplet kozmetike Illamasqua koji osigurava zastupnik za Illamasqua Salebra iz Zagreba.
Svi natjecatelji osvojit će priznanje o sudjelovanju kao i utješne nagrade.
Pozivamo sve da nam se pridruže u petak 01.03.2013. u 12.30 sati na make up natjecanju kako bi lako i jednostavno naučili nešto novo u make up-u, uživali u našem programu i podržali svoje kandidate na natjecanju. Vidimo se na sajmu Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu.

Komentari