Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Domaći proizvodi za njegu tijela

Domaći proizvodi za njegu tijela

Kupovni proizvodi za ljepotu često sadrže kemikalije koje nadražuju našu kožu. U nastavku možete pročitati nekoliko savjeta kako možete iskoristiti namirnice koje imate doma i kako ih iskoristiti kao proizvod za ljepotu.
Trebate li kozmetiku držati u hladnjaku?

Trebate li kozmetiku držati u hladnjaku?

Dok određene vrste kozmetike daju vam preko ljeta odličan osjećaj jer vam hlade lice, imajte na umu da postoje i druge pozitivne strane držanja šminke u hladnjaku. Skladištenjem vaših kozmetičkih preparata na niskim temperaturama produžava njihov rok trajanja,...
Nekoliko savjeta kako izgledati mlađe

Nekoliko savjeta kako izgledati mlađe

Često se nađemo u situaciji da smo umorni i da se osjećamo kao da nas je vrijeme pregazilo, no to više ne mora biti tako. Danas smo za vas priredili par savjeta kako bi vam pomogli da izgledate mlađe i da budete svježi.