Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Slatke ljetne frizure

Slatke ljetne frizure

Da bi ljeti izgledali atraktivno nije nužno da tri puta tjedno posjećujete frizera, pogotovo ne ljeti kada ste na odmoru. Da bi bez obzira što ste na odmoru vaša kosa izgledala lijepo predlažemo tri jednostavne frizure koje su uvijek atraktivne.
Vaša koža i sunčanje

Vaša koža i sunčanje

Jedno od najvećih zadovoljstava u životu pružaju jednostavne stvari. Dok ležite na suncu, a sunčane zrake nježno vas miluju po koži je jedna od tih rijetkih zadovoljavajućih iskustava u kojima svatko od nas uživa.
Lakovi za nokte - Vinylux

Lakovi za nokte - Vinylux

Baš kad smo mislili da su proizvođači lakova za nokte iscrpili sve ideje i da smo već sve isprobali američki CND izbacio je najnoviju liniju lakova Vinylux.
Super ljetni tretmani za lice i tijelo

Super ljetni tretmani za lice i tijelo

Sunce je oduvijek pojam svjetla, topline i života. Ima vrlo važnu ulogu u očuvanju zdravlja i poboljšanja vitalnosti, a važno je i za normalno odvijanje metaboličkih funkcija u organizmu. UV-zrake potiču sintezu vitamina D, nužnog za razvoj i jačanje kostiju.
Hranom do zdravog i lijepog tijela

Hranom do zdravog i lijepog tijela

Svi smo čuli za izraz da ljepota dolazi iznutra, što znači da dobrota, ljubaznost i energičnost su jednako važni kao i vaš vanjski izgled. Činjenica je da ako ste lijepi iznutra, biti ćete lijepi i izvana.
Šest jednostavnih koraka do predivne kože

Šest jednostavnih koraka do predivne kože

Sve žene na svijetu sanjaju da imaju glatku i nježnu mladenačku kožu. Okruženi smo reklamama kozmetičkih proizvoda čiji proizvođači sigurno tvrde da je njihov proizvod najbolji i da će vam podariti nježnu i glatku kožu,...
Odgodite pojavu prvih bora

Odgodite pojavu prvih bora

Kako polako starimo i ulazimo u zlatne godine, bore koriste tu priliku i počinju se pojavljivati, te time zadavati svakoj ženo velike brige.
Tri osnovna pravila za lijepe ruke

Tri osnovna pravila za lijepe ruke

Nismo ni svjesni toga često, no naše ruke su izloženije od bilo kojeg drugog dijela našeg tijela. Usprkos tomu, veliki broj nas uopće ne pridaje rukama pažnju, barem ne dovoljno koliko one to zaslužuju.