Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Domaći lijekovi za zdravu kosu

Domaći lijekovi za zdravu kosu

Kada nemate ni vremena ni novca otići u salon te obnoviti oštećenu kosu možete se osloniti na kućnu medicinu. Kućna medicina je jednostavan, lak i jeftin način, a da ne spominjemo da je to zdrav način kako bi kosi vratili sjaj i vitalnost.
Domaći pripravci za oštećenu kosu

Domaći pripravci za oštećenu kosu

Vaša kosa na dnevnoj bazi prolazi kroz jako stresna razdoblja, od raznoraznih pomagala za oblik, pa do proizvoda za zaštitu od sunca. Stoga nije čudno da velik broj žena ima oštećenu kosu.
Domaća kozmetika za osjetljivu kožu

Domaća kozmetika za osjetljivu kožu

Prirodno je najbolje. Za vas smo danas pripremili 5 recepata kako da napravite domaću liniju kozmetičkih proizvoda. Domaća kozmetika je prirodna i odličan izbor u njezi tijela. Uz malo truda možete izgledati ljepše i osjećati se bolje.
Ljetna njega kose

Ljetna njega kose

Uz važnu zaštitu kože preko ljeta, vrlo je važna i zaštita kose. Sunčeve zrake jednako loše djeluju na našu kosu, kao i na kožu. Danas smo za vas pripremili članak o ljetnoj njezi kose kako bi preko ljeta imali zdravu i jaku kosu.
9 super namirnica za zdravu i lijepu kožu

9 super namirnica za zdravu i lijepu kožu

Za vas smo danas pripremili popis namirnica koje preporučuju svjetske zvijezde, dermatolozi, te vizažisti. Potrudite se da vaša koža sjaji iznutra hraneći ju esencijalnim vitaminima, mineralima te antioksidantima. Tajna lijepe kože je u hrani koju jedemo.
Pozitivni učinci maslinovog ulja

Pozitivni učinci maslinovog ulja

Maslinovo ulje je antičko sredstvo koje su još žene u staroj grčkoj koristile za njegu kože. Stare Grkinje su poznavale tajne maslinovog ulja. Maslinovo ulje je vrlo vrijedna namirnica koja se prvenstveno koristi u kulinarstvu.