Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Frizure s pletenicama

Frizure s pletenicama

Ako ste se pitali kako napraviti modernu i elegantnu frizuru, sve što trebate napraviti jest naučiti nekoliko tehnika pletenja pletenica.

Koliko brzo kosa raste?

Jeste li se ikada zapitali koliko brzo raste kosa? Postoji veliki broj čimbenika koji utječu na rast kose, no u generalnom pogledu kosa raste vrlo sporo.
Kratke frizure za jesen 2013.

Kratke frizure za jesen 2013.

Valovita kosa je uvjek dobitna kombinacija, bilo da je prirodna ili ste ju sami napravili. U nastavku možete pogledati najbolje frizure za valovitu kosu kako bi i vi ove jeseni zablistali.
Crystal clear IPL

Crystal clear IPL

Predstavljamo vam novu generaciju IPL tretmana, od sada u našem salonu. Crystal Clear IPL šalje u kožu intenzivni puls ili kombinaciju više pulseva svjetlosne energije koja djeluje na stanice odgovorne za rast dlačica, obnovu kože i stvaranje pigmenta u koži.
Koliko je trajno lasersko uklanjanje dlačica?

Koliko je trajno lasersko uklanjanje dlačica?

Iako često reklamirano kao trajno, ova solucija je u većini slučajeva privremena. Elektroliza je jedini trajni način uklanjanja nepoželjnih dlačica po tijelu, no ovo je vrlo bolan proces, stoga većina ljudi se odlučuje na „trajno“ uklanjanje dlačica laserom.
Savjeti za brži rast noktiju

Savjeti za brži rast noktiju

Ruke su nakon lica naviše izložene pogledima, one su odraz zdravog i lijepog izgleda. Prvo što se na rukama primjećuje to su nokti koji odražavaju naše zdravstveno stanje.
Pomladite vaše ruke

Pomladite vaše ruke

Ruke su najosjetljivije područje na vašem tijelu i stoga vrlo često prerano izgledaju staro. Razlog tomu je surova okolina u kojoj svaki dan moraju biti, bilo da se radi o opasnim sunčevim zrakama, kemikalijama iz sredstava za čistoću ili pak suhom zraku.