O nama

Ženski kutak, portal namijenjen modernoj ženi koja se na najbrži i najjednostavniji način želi informirati o stvarima koje je zanimaju - stilu života, karijeri, ljepoti, brizi za obitelj i zdravlje, majčinstvu te mnogim drugim interesnim sferama koje život žena u današanje vrijeme čine lakšim, praktičnijim i zabavnijim.

Portal Ženski kutak nudi i brojne praktične alate koji će pomoći ženama koje imaju malo slobodnog vremena kojeg žele makismalno produktivno iskoristiti - konverteri (izračuni) odjevnih i obuvnih veličina pomoći će ženama da prilikom kupnje putem interneta brzo preračunaju koje su njihove veličine u raznim internacionalnim sustavima mjerenja. Briga za zdravlje kroz izračune plodnih dana, idealne težine i indeksa tjelesne mase, alati su koji će ženama zasigurno olakšati svakodnevicu.

Iskustva stvarnih žena, vodećih svjetskih modnih i beauty trendova, zanimljive teme vezane za odgoj djece, inspiracije za praktično uređenje doma, praktični savjeti, ideje za vjenčanja, prijedlozi za kvalitetniji život samo su neke od tema o kojima posjetiteljice portala mogu saznati više, a raznovrsan će forum povezivati žene istih ili sličnih interesa.

Problemi s kojim se susreću mnoge žene u današnjem užurbanom životnom ritmu jesu nedostatak slobodnog vremena posvećenog sebi te vrlo često i grižnja savijesti vezana uz usklađivanje poslovnog i privatnog života. Upravo zbog toga, ideja prilikom pokretanja portala Ženski kutak bila je da se na jednom mjestu pruže informacije koje su današnjoj ženi zanimljive, potrebne i praktične. Posebna pozornost posvećena je zabavi i opuštajućim temama koje će ženama dobro doći nakon napornog radnog ili obiteljskog dana.