Zdravlje

Za život bez barijera - Travabled.com

Za život bez barijera - Travabled.com

Travabled.com je globalni turistički savjetnik za osobe s posebnim potrebama na kojem se mogu pronaći informacije o hotelima, restoranima, turističkim atrakcijama i drugim informacijama dostupnosti i pristupačnosti osobama s posebnim potrebama...
Kako spriječiti prehladu i gripu?

Kako spriječiti prehladu i gripu?

Iako su ove bolesti učestale i uobičajene, prije par godina počele su mutirati i lošije djelovati na nas, stoga ih je najbolje izbjeći. Novi tipovi gripe mogu čak dovesti do smrti, stoga ih pokušajte izbjeći pod svaku cijenu.
Biljke od kojih se rade čajevi

Biljke od kojih se rade čajevi

Ako imate vrt sigurno u njemu rastu biljke od kojih možete raditi vrhunski čaj. Kad se jednom odlučite na pripremu čaja od neke biljke iz vašeg vrta to obično pređe u naviku, jer osim što je prirodan ne košta baš ništa. Većina čajeva ima i svojstva liječenja raznih bolesti.
Osjećajte se dobro svaki dan

Osjećajte se dobro svaki dan

Uz djecu, posao i kućen poslove teško je odvojiti par minuta za sebe. No ako si uspijete uzeti par minuta za sebe, bilo to ujutro ili popodne, za vas smo priredili par savjeta kako ćete se osjećati bolje.
Zašto je špinat dobar za organizam?

Zašto je špinat dobar za organizam?

Svi znamo kako špinat čudotvorno djeluje na Popaja, no da li ima isti učinak na stvarne ljude? Pa i nema baš takav učinak, ali ovo zeleno lisnato povrće je jako je zdravo za vaš organizam.
Jednostavan i zanimljiv doručak

Jednostavan i zanimljiv doručak

Doručak je najvažniji obrok u danu, a opet teško je naći vremena za njega. Umjesto zdravih namirnica, često pojedemo nešto na brzinu kako bi utažili glad. Za vas smo danas priredili par recepata kako bi uživali u svakom jutru uz slastan doručak.

Šećer – skrivena droga u hrani

Jeste li među onim ljudima koji jednostavno ne mogu iz prehrane izbaciti šećer? Nemojte se brinuti, niste jedini u tome, velik broj ljudi je ovisan o šećeru a da to ni ne znaju. Da je šećer tek nedavno došao na tržište, odmah bi postao ilegalan jer potiče ovisnost.