Zavođenje po znakovima Zodijaka

Svaka osoba rođena u nekom od znakova Zodijaka ima preodređene neke svoje osobine. Što voli, što je usrećuje, za čim vapi, ...?

Svaka osoba rođena u nekom od znakova Zodijaka ima preodređene neke svoje osobine. Što voli, što je usrećuje, za čim vapi, ...? To su sva pitanja koja vas zanimaju kada želite nekog zavesti. U nastavku vam donosimo detaljni pregled svih dvanaest znakova Zodijaka i to za svaki spol posebno. Nadamo se da će vam ovo biti zanimljivo, a u konačnici i korisno.

Ljubavni horoskop

Ovan

Žena Ovan – Ako želite zavesti pripadnicu ovog vatrenog znaka, morate se angažirati i učiniti nešto konkretno. Ali oprez, nemojte stvoriti dojam kako je želite podrediti. Inicijativa treba dolaziti od nje same. Zavedite je tako da joj pružite priliku za avanturu. Provozajte je na svom motoru (ako ga imate) ili joj ponudite priliku da zajedno s vama radi nešto što zahtijeva fizički napor.

Muškarac Ovan – Pokažite mu da ste spremni pratiti ga u svim njegovim poduhvatima. Navedite ga da govori o svojim postignućima i situacijama u kojima je iskazao svoju muškost i hrabrost. Stvorite dojam kako on o svemu odlučuje i inicira događanja. On uvijek želi biti broj jedan, onaj koji pobjeđuje sve ostale. Prihvatite njegovu otvorenu seksualnost i zaboravite na bilo kakva okolišanja.

Bik

Žena Bik – Žene rođene u znaku Bika su uvijek vrlo konkretne i praktične. Istovremeno ne zaboravite da je Bik najsporiji znak unutar čitavog Zodijaka, pa budite sigurni da ovdje nećete postići nikakav brzi uspjeh. Ona će obožavati sve vrste dodira, zato je nikako nemojte ljubiti pri susretima, nego je jednostavno uhvatite za ruku. Ako želite da vas obožava, kupujte joj što više cvijeća i čokolada.

Muškarac Bik – Zavedite ga tako što ćete mu pružiti sigurnost. Poštujte svaki zajednički dogovor i nikako nemojte kasniti na spoj. Bikovima je izgled vrlo važan, tako da je preporučljivo dobro izgledati i paziti na svoju figuru. Odjeća koju nosite treba biti elegantna ali ne i upadljiva. Pošto Bikovi imaju izraženi osjet mirisa, prilikom njihovog zavođenja važnu ulogu imaju dobro odabrani parfemi. 

Blizanci

Žena Blizanac – Blizanci su promjenljivi znak uglavnom usmjeren mentalnim stimulacijama. Ukoliko želite zavesti pripadnicu tog znaka, savjet je vrlo jednostavan: koristite riječi, još riječi, i samo riječi. Zabavljate je svojim pričama i nikako nemojte dopustiti da se počne dosađivati. Nemojte je zarobiti u četiri zida i svakodnevno joj pružiti bogati društveni život.

Muškarac Blizanac – Pokažite mu da ste otvorena za sve novitete i nemojte osuđivati njegovu površnost. Pokušajte izgledati mladoliko i prihvatite njegov pomalo infantilni pristup životu. Upišite zajedno školu plesa, učite strane jezike i putujte kad god vam se pruži prilika. Budite uvijek dobro informirani o svemu što se događa i naučite se da vodite razgovore koji skaču s jedne na drugu temu.

Rak

Žena Rak – Da bi uspjeli zavesti pripadnicu znaka Raka potrebno je da je dovedete u pravo raspoloženje. Pozovite je na dobru večeru, zapalite te svijeće i pustite ugodnu glazbu. Prilikom zavođenja koristite se tradicionalnim i konvencionalnim sredstvima. Budite nježni i romantični. Nikako se nemojte šaliti na njezin račun. Pozlijediti ćete je izgubiti njezino povjerenje.

Muškarac Rak – Put do njegovog srca vodi preko osjećaja. Pričajte s njime o djetinjstvu i imajte razumijevanja za razočaranja koja je doživio. Budite ljubazni prema njegovoj majci i nemojte se natjecati s njom. Pohvalite njegove talente i podržite ga u njihovom izražavanju. Izbjegnite bilo kakvo kritiziranje i s puno nježnosti mu ukažite kada griješi. Nekoliko sentiša uz tihu melodičnu glazbu, i on je vaš.

Lav

Žena Lav – Budite svjesni da ona svoj ponos izjednačava sa životom. Ukoliko je želite zavesti, uvjerite je kako je ona u središtu vaše pažnje. Pokažite joj kako je ona vaša princeza za koju ste spremni učiniti sve što poželi. Laskajte iz sve snage, govorite joj kako je prekrasna, dobra, pametna… Budite njezina publika, obožavajte je. Povedite je u kino ili kazalište, a nakon toga čaša šampanjaca.

Muškarac Lav – Ukoliko želite zavesti Lava, budite prije svega entuzijastična i optimistična. On uvijek želi igrati glavne uloge i primati gomile i gomile komplimenata. Pokažite mu kako ste ponosna na njega i poklonite mu nešto vrlo vrijedno. Vodite računa da Lavovi obožavaju ekstravagantnost, pa prema tom prilagodite svoj izbor. Odjenite nešto ružičasto i upotrijebite parfem s mirisom vanilije. 

Djevica

Žena Djevica – Djevicu ćete najlakše zavesti ako kod nje stvorite osjećaj mira. Žene tog znaka sklone su previše brinuti o svemu i svačemu. Biti će vam užasno zahvalna ukoliko je malo razveselite i učinite opuštenijom. Pri tome nemojte žuriti, dopustite da se odnos iz prijateljstva pretvori u ljubav. Uvjerite je kako ju jako trebate i da bez nje ne možete normalno funkcionirati.

Muškarac Djevica – Muškarci rođeni u znaku Djevice jako su ponosni na svoju dobru organiziranost. Vode računa o detaljima i ne podnose da ih kritizirate. Kad mu kupujete poklon, neka to bude nešto krajnje praktično i nikako ne skupo. Pri zavođenju hvalite njegovu čistoću i pri tome uvijek i sami pokušajte biti potpuno čisti i mirišljavi. Muške Djevice jako vole primati ljubavne SMS poruke.

Vaga

Žena Vaga – Pripadnice znaka Vage ne podnose biti same, pa neka prvi korak pri zavođenju bude vaša stalna prisutnost u njihovom životu. Vašu Vagu osvojite decentnim ponašanjem i zanimljivom komunikacijom u kojoj izbjegavajte bilo kakve vulgarnosti. Biti će vam zahvalna ukoliko joj pomognete pri donošenju odluka jer joj je to nešto najteže na svijetu. Budite profinjeni i imajte stila.

Muškarac Vaga – Radi se o izuzetno šarmantnom, analitičnom i suptilnom muškarcu koji od vas očekuje savršeno ponašanje i ljepotu. Vrlo teško se odlučuje za vezu, ostavljajući partnericama da učine prvi korak. Prilikom zavođenja izbjegnite bilo kakve prepirke i pokušajte uvijek biti savršeno smirena. Obratite pozornost na svoj izgled i odabir odjeće koju nosite.

Škorpion

Žena Škorpion – Ukoliko se upustite u avanturu zavođenja žene rođene u znaku Škorpiona morate biti spremni suočiti se s najdubljim emocijama, ali i s ogromnom ljubomorom. Prilikom upoznavanja ne pitajte ju za njezinu prošlost i u svemu poštujte njezinu privatnost. Budite svjesni njezine snažne seksualnosti i reagirajte bez odlaganja kada se pojavi strast.

Muškarac Škorpion – Najlakše ćete ga zainteresirati ukoliko u vašu komunikaciju unesete seksualne aluzije. Pošto muškarci ovog znaka ne idu na prvu loptu, budite postojana i uporna. Potrudite se da izgledate izazovno i nikako ne nosite odjeću koja se svlači preko glave. Kad osjetite da je zainteresiran, pustite ga da malo čeka i time rasplamsajte njegovu maštu.

Strijelac

Žena Strijelac - Žene rođene u znaku Strijelca obožavaju sve vrste putovanja. Na putovanjima se i najlakše zbliže s budućim partnerima. Zavedite je tako da joj pružite puno zabave i smijeha. Dopustite joj puno prostora i nemojte je ničime ograničavati. Pokušajte joj prije biti dobrim prijateljem nego ljubavnikom. Tokom vikenda obavezno je pozovite na izlet.

Muškarac Strijelac – U muškim Strijelcima istovremeno su prisutne dvije prirode: ljudska i animalna. Važna im je filozofija i traženje smisla života, no jednako tako imaju potrebu za dobrim seksom. Pokažite mu da ga možete pratiti prilikom njegovih lutanja i uvjerite ga kako kod vas ne postoji nimalo ljubomore. Nikako nemojte kritizirati njegovu povremenu neurednost.

Jarac

Žena Jarac – Pripadnice znaka Jarca nije lako zavesti. Vrlo su oprezne i distancirane, tako da možete biti sigurni da vam se neće predati već nakon prvog osmjeha. Pokažite joj da ozbiljno držite do vaše veze s njom i pri tome izbjegnite bilo kakvo razbacivanje velikim riječima. Poštujte njezinu konzervativnost i potrebu za materijalnom sigurnošću. Prikažite se kao pouzdana osoba.

Muškarac Jarac – Najlakši put do Jarčevog srca je kroz potpunu diskreciju. Vaše zavođenje u početku mora biti tajno i nedostupno bilo kome sa strane. Pošto je ovom muškarcu vrlo važan njegov socijalni status i karijera, predstavite mu se kao netko tko će ga u tome podržavati. Iako se prema van pokazuje kao vrlo hladna osoba, on u sebi ima veliku potrebu za tjelesnim dodirima. Iskoristite to.

Vodenjak

Žena Vodenjak – Žene rođene u znaku Vodenjaka su najdistanciranije, najnekonvencionalnije i najmanje predvidljive. Ukoliko želite osvojiti njezinu pažnju, zaboravite na bilo kakvu ljubav i predstavite joj se kao prijatelj. Uvjerite je kako ste totalno drugačiji od drugih i ponudite joj iskustva koja nikad prije nije doživjela. Budite spremni na seks u neobičnim situacijama.

Muškarac Vodenjak – Muškarci rođeni u znaku Vodenjaka zasigurno ne spadaju u klasične ljubavnike. Pristupite mu potpuno neobavezno i od njega nemojte tražiti bilo kakvo izražavanje pretjerano izražavanje emocija. Zavedite ga svojom originalnošću i neopterećenošću bilo kakvim predrasudama. Pod svaku cijenu izbjegnite njegovo upoznavanje s vašom porodicom.

Ribe

Žena Riba - Budite svjesni da su ženske Ribe najromantičnije i najosjećajnije žene na ovom planetu. Ukoliko želite zavesti jednu od njih, onda jednostavno trebate početi zajednički sanjariti i podržavati njezine umjetničke i kreativne potencijale. Pomozite joj da osmisli svoj život i izvuče se iz sveprisutne konfuzije. Budite njezin spasitelj koji joj otvara vrata svijeta bajki.

Muškarac Riba – Muški pripadnici znaka Riba idealiziraju ono što ih okružuje i pri tome iskazuju veliku pasivnost. Ukoliko nekog od njih želite zavesti budite praktični ali pri tome nemojte uništiti njegove snove. Pokušajte razumjeti njegove osjećaje, budite nježni i romantični. Ribe jako teško pričaju o svojim emocijama, no puno lakše pišu. Potaknite mu maštu svojim seksi porukama.

Komentari

Igor Ognjenović
Igor Ognjenović

Igor Ognjenović je voditelj i redovni predavač Centra za astrološku edukaciju u Zagrebu. Astrologijom se počeo baviti u sklopu američkog Rosicrucian Fellowshipa, a tradicionalnu astrologiju specijalizirao na Academy of Predictive Astrology pod vodstvom Roberta Zollera. Svoje tekstove iz područja astrologije, duhovnosti i znanosti objavljivao je u Jutarnjem listu, Fokusu, Astro magazinu i Svjetlosti. Napisao je knjigu "360 Pandorinih kutija - simboli za stupnjeve Zodijaka".