Horoskop

Rak

22.06. - 22.07.

Po karakteru to su osjećajni, osjetljivi i veoma senzibilni ljudi. Privrženi su kući, obitelji, roditeljima za koje se više žrtvuju nego što prime dobročinstva. Oprezni su u rukovanju novcem, u poslovanju pokazuju veliku lukavost i štednju.

Materijalni cilj im je stvaranje dobara, posjeda, što ih nekada previše opsjeda. U mnoge poslove ulaze riskantno, pa im sreća nije uvijek naklonjena. Vole javni život, društveni su, prijazni, darežljivi i privlačne naravi. Nepovjerljivi su prema novim licima, ali kome postanu prijatelji, vjerni su i iskreni bez ikakvih ograničenja. Posjeduju jako imaginativan intelekt, naklonjen učenju i govorništvu.

Osjetljivi su i melankolični, ali nikada tmurni i utučeni. Brzo se raznježe i zaplaču, ali se brzo i utješe. Toliko znaju biti zaokupljeni maštom da prelaze okvire realnosti zbog čega ih mnogi nepravilno osuđuju, jer ih ne shvaćaju. Dosta problema imaju s očuvanjem zdravlja. U ljubavi su dosta nasrtljivi i bore se za naklonost svim sredstvima. U braku su preko mjere ljubomorni, što im zagorčava život. Djeca su im sva radost i žive za njih, ali dozive mnogo gorkih trenutaka. Sreća ih prati u životu, ali nikada nije stalna i za nju se moraju boriti uz mnoge žrtve.

Nemaju brojne prijatelje jer vole reći istinu u lice, ma koliko bila gorka. U društvu postaju popularni i dozive razne počasti. Starost dočekuju materijalno sređeni, ali ih to ne usrećuje.

Po starom stoljetnom kalendaru muškarcima rođenim pod ovim znakom prijeti opasnost na putovanjima, osobito morem. Sudbonosna im je godina 32 i ako je prežive, doživjet će i 66 godinu.

Za žene su opasne godine 4, 18, 35 i 50, pa ako ih prežive, živjet će do 85 godine.

Komentari