Horoskop

Bik - Žena Bik

21.04. - 20.05.

Vrline: Iako planet Venera može lako predstaviti ovu ženu kao romantičnu sanjalicu, ona nije sklona olakom odguravanju realnosti od sebe. Mentalni i emotivni razvoj žene Bika polazi iz podsvijesti, a zatim kroz duži analitički period (inkubaciju) prelazi u svijest, kako bi na kraju završio u realizaciji. Razdoblje čekanja je različito i prilično zavisi od okoline koja indirektno utječe na brzinu donošenja njezinog suda. Ona u razdoblju inkubacije može i pogriješiti, ali će krajnji rezultat u tom slučaju pričekati svoje vrijeme. Pažljivo će sve razmotriti prije nego što "skoči". Ona je hladno svjesna toga da se do kraja ne može uvijek stići brzinom. Sretna je kad nešto analizira u detalje, a mogućnost da se shvati ono bitno za nju je najvažnija. To joj održava ravnotežu. Ona ne vjeruje da se apstraktnim analizama stvari mogu realno postaviti. Nije lijena, već samo spora, neophodni su joj česti odmori. Ne kritizirajte je pred drugima i ne ubrzavajte je na djelu. Ona možda i ima neke djetinjaste osobine, ali ne i infatilne. Kada se stvari odvijaju kako je željela, ona će biti djetinjasto ushićena. U obrnutom slučaju, ili kad je isprovocirana, upoznat ćete njen eksplozivni temperament. Iako djeluje, nježno i krhko, ona posjeduje ogromnu snagu.
Ona može biti hladna i nezainteresirana prema svojim neprijateljima, ali uvijek bodri i stoji uz svoje prijatelje. Ne voli velike promjene u životu i ponekad zna robovati svojim navikama. Teško će se utjecati na njeno mišljenje. Žena Bik ima izraženu intuiciju i često je njoma pokrenuta snažnije nego razumom. Ona uživa u luksuzu i komforu. Voli zadovoljavati glad za ugodama svih vrsta. Ima vrlo razvijen osjećaj za dodir, harmoniju glazbe i vizuelne efekte. Čak i kad je bolesna neće dozvoliti da sentimentalnost ometa njenu praktičnost. Senzualne je prirode, plašljiva, dobra supruga i majka, šarmantna, odana, velik oslonac svojoj obitelji, izvrsna domaćica, mirna, privržena, strpljiva, izuzetno pouzdana.

Mane: Žena Bik može biti i veliki materijalist, neelastičnog duha, teške naravi, tvrdoglava, eksplozivna, izuzetno ljubomorna i posesivna, gruba i agresivna u nastupu.

Komentari