Horoskop

Vaga

23.09. - 23.10.

Karakteristike temperamenta su veliki smisao za uravnoteženost i visoki osjećaj za pravdu. Uvijek traže nezavisnost i samostalnost, osobito u donošenju svih važnijih odluka, a ako pogriješe, otvoreno priznaju svoj pogrešan stav.

Vole društvo i u društvu su omiljeni i cijenjeni, jer su veseljaci, uvijek dobre volje, živahni i za svakoga imaju lijepu riječ. Nemaju velik krug prijatelja, ali oni koje odaberu za prijatelje ističu se kao ljudi posebnih kvaliteta. Posjeduju izrazite sposobnosti za umjetnost, glazbu, pjevanje ili slikarstvo. Nadareni su posebnim darom opažanja, promatranja, predstavljanja i osjećanja, te su njihovi zaključci o uzrocima i pojavama životnog kretanja oko nas iz svih oblasti, ravni genijalnosti. Naginju ekstravagantnosti, a posebno se ističu kao veliki ljubitelji suprotnog spola.

Ljubiti i osjećati da ih ljube, za njih znači da žive. Kako su promjenljivi i nemirni, često zapadnu u konflikte i dramatične situacije, ali iz svega pronalaze izlaz. U braku su nježni, blagi i osjećajni, vole sklad i bračni mir. Oni koji ih poznaju ističu ih kao poštenjake i pravednike. Njihova pojava osvaja ljude. Simpatični su već na prvi pogled. Maštoviti su i ističu se svojim velikim kritičkim duhom i objektivnošću. Prožive mnogo nesreća i nezgoda sve do pod konac života, kada im život postaje bolji.

Po starom stoljetnom kalendaru muškarac rođen pod ovim znakom, ako preživi 44 i 66 godinu, živjet će još dosta dugo.

Sudbonosne godine za žene su 3, 7, 17 i 40 godina, koje ako preživi, može dočekati duboku starost.

Komentari