Za neodoljive oči potrebno je…

Oči su prvo što primijetite i iz njih se može puno toga vidjeti. Trepavice su zapravo okvir vaših očiju koji može vizualno povećati vaše oči i učiniti ih nevjerojatno privlačnima.

Maskara je vaš najveći saveznik koji će dati vašim očima dubinu i naglasiti njihov sjaj, a samim time dati vama neodoljivu ljepotu. Vrlo je važno da ju pravilno nanesete. Kao što smo već napomenuli, maskara će da ti vašim trepavicama, a pogotovo vašim očima nevjerojatan izgled koji će privlačiti poglede.

Kako bi vam pomogli da izvučete ono najbolje iz vaše maskare, evo nekoliko savjeta kako pravilno nanijeti maskaru i uživati u punom sjaju vaših očiju koje vam mogu postati najjače oružje:

  • Da bi nanošenje maskare rezultiralo lijepim trepavicama važno je da je maskara dovoljno svježa. Maskara starija od četiri mjeseca neće dati zadovoljavajuće rezultate.
  • Trebate koristiti vrlo tanku kratku četkicu za nanošenje maskare kako bi imali puno veću kontrolu nad nanošenjem i kako biste mogli bez problema dohvatiti sve dlačice u kutovima.
  • Maskaru trebate nanijeti „cik-cak“ pokretima kako bi izbjeglu stvaranje malih grudica, koje nikako nisu privlačne
  • Imajte na umu da maskara koja je nanesena na korijen trepavice daje iluziju dužih trepavica. Vrlo velika većina žena misli da na vrhu trepavice stvarate iluziju dužine.
  • Ako ste se odlučili da ćete nanijeti dva sloja maskare, prije nanošenja drugog sloja, važno je da se prvi sloj u potpunosti ne osuši, jer ćete i u tom slučaju imati problema s grudicama
  • Pokušajte eksperimentirati s drugim bojama. Plava nijansa može vizualno povećati vaše oči.
  • Nemojte previše puta vaditi i stavljati četkicu u tubu od maskare, jer na taj način isušujete maskaru i skraćujete joj valjanost.

Svi poznati vizažisti smatraju da je maskara najvažniji faktor kod šminkanja, te da ako ne stignete odvojiti više vremena za ostatak uljepšavanja odvojite nekoliko minuta za nanošenje maskare i sigurno ćete se osjećati privlačnijom i ženstvenijom.

Komentari