Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Kako se riješiti prištića?

Zašto se baš uvijek kada imamo neki poslovni sastanak ili posebnu večeru pojavi jedan ili čak više prištića? Ne brinite, niste jedini kojima se to događa, milijuni ljudi diljem svijeta imaju isti problem.

Pogodnosti vode za vašu kožu

Samo je nekoliko stvari toliko potrebno vašoj koži kao što je voda. Kao što svi znamo voda je životvorna tekućina koja nam je potrebna za pravilno funkcioniranje našeg organizma, a tako i kože.

Ukusni frapei za zdravu i lijepu kožu

Često čujemo da zaslađene napitke trebamo izbjegavati da bismo imali zdravu i lijepu kožu. Ovi frapei osim što su ukusni pomoći će vam da budete zdravi izvana i iznutra jer sadrže antioksidante i ostale vrlo zdrave sastojke od kojih ćete se osjećati i izgledati savršeno. Glavni sastojci su dakako voće i povrće.

Njega kože na rukama

Iako često nismo toga svjesni, ljepota se ne odnosi samo na njegu i uljepšavanje lica, drugim riječima, trebamo se jednako brinuti za cijelo tijelo.

Za neodoljive oči potrebno je…

Oči su prvo što primijetite i iz njih se može puno toga vidjeti. Trepavice su zapravo okvir vaših očiju koji može vizualno povećati vaše oči i učiniti ih nevjerojatno privlačnima.

Savjeti kako poboljšati san

Naše tijelo je dizajnirano tako da treba odmor i spavanje kako bi lakše prebrodili dnevne napore i obaveze. Kad ne spavamo dovoljno i gomilamo posao, a samim time i stres, tijelo dovodimo do lošeg stanja. Kako bi izbjegli da nam se ovo dogodi, naše tijelo treba dobar neometan san i odmor.