Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Njega kože preko zime

Njega kože preko zime

Kako nam dolaze hladni dani, moći ćete primijetiti kako dolazi i do promjena na koži. Koža je upravo taj prvi štit koji nas brani od vjetra, hladnoće i promjena temperature.
Mitovi i činjenice o borama

Mitovi i činjenice o borama

Kad dođemo u zrelije godine počinjemo primjećivati promjene na našoj koži koja više nije zategnuta i sjajna kao nekad, počinju se primjećivati prve bore.
Lijepi i zdravi nokti

Lijepi i zdravi nokti

Nokti su često prvo što primjetimo kod drugih ljudi, te je izgled noktiju jednako bitan kao i izgled prstiju na kojima se nalaze.
Najbolje tajne kako izgledati mlađe

Najbolje tajne kako izgledati mlađe

Svi smo našli u situaciji da se zapitamo kako naša kozmetičarka, frizerka ili doktorica postižu da izgleda tako savršeno? Koja je tajna njezine kose, savršene kože bez pora i bijelih zubi?