Pripremite si opuštajuću kupku

Iako često nemamo vremena za to, topla kupka je jedan od najboljih načina kako žena može opustiti dušu i tijelo. UZ sve obaveze koje imamo vrlo je teško odvojiti vremena za sebe,...

Iako često nemamo vremena za to, topla kupka je jedan od najboljih načina kako žena može opustiti dušu i tijelo. UZ sve obaveze koje imamo vrlo je teško odvojiti vremena za sebe, a pogotovo za opuštanje u dužoj kupki, no to je jedan od najboljih načina kako da hidratizirate svoju koži i pružite joj vlažnost koju zaslužuje i koja joj je često prijeko potrebna.

Možete si odvojiti jednom tjedno kupanje od pola sata u kojem ćete opustiti svoje tijelo i um. Kako bi vrijeme kupke bilo savršeno potrošenih 30 minuta u tjednu pripremite ugođaj koji će vas opustiti i napuniti baterije za nove radne obveze.

Okolina – nije nužno da imate luksuznu kupaonu kakvu možemo vidjeti na filmovima, sve što je zapravo bitno jest da je održavamo postojeću kupaonicu čistom i urednom. To će svakako pomoći vašem umu da se opusti i uživa.

Ugođaj – prigušite si svjetla, upalite svijeće, pustite laganu glazbu kako bi ugođaj bio potpun. Ova jeftina investicija će vam pomoći da se dobro opustite, da na trenutak zaboravite na sve brige. Uz malo volje i mašte može i vaša kupaonica biti opuštajuće mjesto.

Temperatura – temperatura vode u kojoj se kupate treba biti topla, ali ne vruća. Cilj kupke jest da vas opusti, a ne stimulira i izmori.

MIrisna kupka – kupanje u aromatičnoj vodi će dodatno poboljšati opuštanje i njegovati vaše tijelo dok vi uživate u zvucima omiljene lagane glazbe.

Komentari