Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Šarenilo boja začaralo Anu Vilenicu i Antoniju Gogić!

Šarenilo boja začaralo Anu Vilenicu i Antoniju Gogić!

Studio Marcela ponovo ima atraktivan modni editorijal! Nakon ljetne priče o mitskim morskim sirenama lanac frizerskih salona Studio Marcela savršeno ispletenu kosu, spretno djelo vještih ruku mladih stilista, uklopio je ovaj put u šarolikost boja.

Revolucija u njezi kože

Najnoviji aparat za njegu kože ovog je proljeća predstavljen u Velikoj Britaniji, a sad je dostupan i na hrvatskom tržištu.

Kako spriječiti akne, prištiće i mrlje na licu

Na veliku nesreću velikog broja žena diljem svijeta, kako počinju ulaziti u zrelu životnu dob počinju se na licu pojavljivati mrlje,prištići za koje ste mislili da se nakon adolescencije neće morati puno brinuti, te akne.

Savršena.hr - video savjeti za ljepotu

Savršena, lijepa i prekrasna... Ma jednostavno neodoljiva! Tako je, sada na jednom mjestu možete dobiti sve odgovore koje ste ikada tražili, a niste bili sigurni gdje ih tražiti.

Riješite se celulita

Kažu da je lipanj više ljetni nego proljetni mjesec, što znači da je krajnje vrijeme za borbu s celulitom. Za vas smo pripremili 3 učinkovita last minute paketa koji će vam pomoći da se pripremite za plažu.

Obrve su okvir vašeg lica

Obrve imaju veliki utjecaj na ljepotu ženskog lica. Izuzetno je važno da ih redovito „održavate“. Zbog toga trebate imati na umu da je uređivanje obrva vrlo težak posao, te mu trebate posvetiti posebnu pažnju.

Kako prestati gristi nokte?

Ova vrlo loša navika, ne samo da je nezdrava, ona također narušava izgled vaših ruku. Vrlo često nismo svjesni dok grickamo nokte već tek kad dođete da vas zaboli koliko ste ih izgrizli shvatite da ih više nema i da je vaši nokti izgledaju kao da ih je miš izgrizao.