ČAROBNO CRNO, tema je Profokusovog make up natjecanja

Na Zagrebačkom velesajmu, u sklopu sajma Dani ljepote 07.ožujka 2014. godine sa početkom u 13,30 sati održati će se novo Profokusovo make up natjecanje sa temom "Čarobno crno " .

Učilište Profokus je organizator za sada jedinog natjecanja u make-upu u Hrvatskoj, kojim se želi podržati mlade vizažiste.

Na natjecanje su se mogli prijaviti učenici srednjih škola : kozmetičari, vizažisti, frizeri stilisti i drugi amateri u vizažizmu koji su spretni u uljepšavanju lica. Natjecatelji ne mogu biti profesionalni vizažisti.

Zadatak natjecateljica je bio što bolje osmisliti make up inspiriran ČAROBNOM CRNOM.

Postavljeni kriteriji natjecanja bili su:  boje sjenila – intenzivne boje u najmanje tri boje od kojih je jedna obavezno crna, ruž  i rumenilo obavezni - ovisno  kreativnosti i konceptu  rada natjecatelja kao i  same teme.

Natjecatelji mogu koristiti umjetne trepavice i sve dodatke koji se mogu aplicirati na lice ali u određenoj mjeri  kako ne bi izgubili poveznicu sa temom.

Žiri je odabrao sedam natjecateljica koje će predstaviti svoje radove i umijeće na samom natjecanju.

U najužem krugu našle su se natjecateljice: Iva Turkalj, Nina Gaber, Marija Zukić, Janja Celcer, Lana Gregorina, Ivona Puntar i Ana Kaić.

Učilište Profokus osim vrijednih nagrada za natjecateljice i članove žirija, osigurali smo i nagrade za tri najuspješnije natjecateljice. Ovom prilikom zahvaljujemo našim sponzorima koji nas vjerno podržavaju u organizaciji make up natjecanja; Agenciji Petros-  sponzor puta u Bolognu na Cosmoprof, Ziaja preparativna kozmetika - sponzor druge nagrade  i dekorativna kozmetika Esence- sponzor treće nagrade.

Pripremili smo puno sponzorskih nagrada za sve posjetitelje kao i nagrade Ziaja kozmetike za Dan žena na samom štandu Učilišta.

Svi oni zainteresirani za novosti koje mogu naučiti o make up-u dobrodošli su na natjecanju kako bi uživali u programu i podržali svoje kandidate na natjecanju.

Komentari