Iva Šulentić: „Dođite na 'Hairstyle News 2013' i otkrijte moderne frizerske kreacije“

Najveći frizerski festival u regiji Hairstyle News slavi ove godine svoj 10. rođendan! U jedinom hrvatskom design hotelu s pet zvjezdica, Hotelu Lone u gradu Rovinju, od 5. do 7. travnja, jubilarni Hairstyle News 2013 okupit će najzvučnija svjetska, ali i domaća frizerska lica.

Najveći frizerski festival u regiji Hairstyle News slavi ove godine svoj 10. rođendan! U jedinom hrvatskom design hotelu s pet zvjezdica, Hotelu Lone u gradu Rovinju, od 5. do 7. travnja, jubilarni Hairstyle News 2013 okupit će najzvučnija svjetska, ali i domaća frizerska lica.

Hairstyle News 2012 Iva sulentic

HSN2012 MI Hair Academy

Na Festivalu koji se održava pod generalnim pokroviteljstvom kuće Schwarzkopf Professional gostovat će poznata inozemna i domaća imena frizerske scene, poput Laetitie Guenaou iz Loreal Professionnel koja surađuje s brojnim dizajnerskim ikonama modne industrije kao što su Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne. Uz nju, na velikoj festivalskoj pozornici nastupit će i frizerski timovi - Schwarzkopf Professional s kolekcijom Essenstial Looks Buzz, La Biosthetique, Indola s kolekcijom Streetstyle, ZGAT Academy s kolekcijom PXL. Pod palicama renomiranog modnog eksperta Saše Joke i poznate zagrebačke frizerke Milene Maršić održat će se ELLE radionica Styling kose u modnom editorijalu koja će frizerske entuzijaste inspirirati na nove kreacije. Mnogo će zanimljivoga posjetitelji doživjeti i tijekom spektakularnih demonstracija vještina i inovativnih trendova iz svijeta frizerstva, mode i ljepote koji će biti prezentirani na maloj pozornici pod ravnanjem zvijezda kao što su britanski dvojac Mazella&Palmer, hrvatski tim Matrix, slovenski art tim MIČ Styling Academy, britansko-milanski hair stylist Richard Thompson s kućom Alfaparf te frizerski ekspert Eric Bachelet koji će predvoditi J Beverly Hills hrvatski tim.

L'Oréal-Professionnel_Ombrés-Nature_kolekcija

Iva Šulentić: „Možda na Hairstyle News-u otkrijem svoju frizersku kreaciju iz snova“

Posjetitelje će svojim inspirativnim nastupom animirati poznato hrvatsko voditeljsko lice, Iva Šulentić. Već godinama vjerna prijateljica ove frizerske manifestacije, Iva Šulentić, poručuje: „Za mene je Hairstyle News postao mjesto kojem se svake godine rado vraćam i obnavljam prijateljstva s poznatim frizerskim profesionalcima od kojih uvijek naučim pokoji novi frizerski trik“. Frizerska mašta koja ne poznaje granice, nepresušan izvor inspiracije, spoj glamura i ljepote – epiteti su koji rese ovu tradicionalnu frizersku manifestaciju. „Tko zna, možda na Hairstyle Newsu otkrijem svoju frizersku kreaciju iz snova“ dodaje Iva i poziva sve frizerske entuzijaste da se upute u smjeru Rovinja.

HSN2012 MI Hair Academy

Kakva se budućnost smiješi hrvatskim frizerima u velikoj europskoj obitelji?

Hairstyle News je vrijedna platforma za uzajamnu razmjenu stručnih znanja i profesionalnih vještina domaćih frizera jer ih educira i za konkurentan nastup na europskom frizerskom tržištu. To pokazuju raznovrsni poslovni i stručni seminari u sklopu kojih će se etablirani frizerski stručnjaci, baviti i aktualnim pitanjima fiskalizacije u frizerskim salonima, nove porezne regulative u frizerskom poslovanju u Hrvatskoj i Europskoj uniji te novog Zakona o obrtu. Posebno ovogodišnje događanje je radionica o društvenim mrežama koja će sudionicima rasvijetliti neke od najvećih 'mitova' u komunikaciji s klijentima. U sklopu izložbenog dijela manifestacije brojni će izlagači predstaviti najnovije profesionalne frizerske proizvode te inovativne frizerske i kozmetičke tretmane i tehnike.

HSN2012 MI Hair Academy

Inspiracija u jednom frizerskom geniju

Da Festival živi vrijednosti frizerskog umjetnika Vidala Sassoona pokazuje i veličanstveni subotnji večernji program Tribute to Vidal Sassoon u kojem će frizerski znalci svjetskog kalibra – Jean-Baptiste Mazella, Dove Palmer, John Santilli, Amir Bečirević i Vladimir Vukobrat s brojnim gostima iz regije odati počast ovom frizerskom geniju koji je škarama promijenio svijet. Uz frizersku geometriju, pionirske Bauhausom nadahnute frizure 60-tih godina prošlog stoljeća i njegovu wash and wear filozofiju, Sassoon je revolucionirao svijet frizerstva, mode i umjetnosti promijenivši način na koji žene izgledaju i na koji one danas šišaju svoju kosu.

Jean-Baptiste_Mazella_-Dove_-Palmer_Antonia_Cometa

High_Visibility_by_ALFAPARF

A kako izgledaju atraktivni performansi svjetskih frizerskih zvijezda koje će nastupiti na jubilarnom Hairstyle News-u 2013 pogledajte na linkovima:
Laetitia Guenaou i Loreal Professionnel http://www.youtube.com/watch?v=Y-GoNCMOaus
Mazella&Palmer http://www.youtube.com/watch?v=7oCHb6RTroA
Richard Thompson i Alfaparf http://www.youtube.com/watch?v=9DNBe-A9FY0
John Santilli http://www.youtube.com/watch?v=oIydasl4mF8

Mazella&Palmer_kolekcija_koda

J_Beverly_Hills_by_Eric_Bachelet

La-Biosthetique

Detaljan program Festivala pogledajte na http://www.hairstyle-news.hr/
Pratite Hairstyle News 2013 i putem besplatne mobilne aplikacije za iPhone i iPad koju možete preuzeti na linku http://bit.ly/ZgeU0X
 

Komentari