Festival Hairstyle News 2013 i njegov generalni pokrovitelj Schwarzkopf Professional vam poklanjaju

Još je par dana ostalo do Hairstyle Newsa 2013 – najvećeg specijaliziranog događaja namijenjenog profesionalcima frizerske struke u Hrvatskoj i regiji!

Još je par dana ostalo do Hairstyle Newsa 2013 – najvećeg specijaliziranog događaja namijenjenog profesionalcima frizerske struke u Hrvatskoj i regiji! Tada će predstavnici domaće i inozemne frizerske elite pokazati svoja frizerska umijeća, otkriti MUST HAVE frizure u nadolazećoj sezoni i predstaviti najnovije trendove u svjetskoj frizerskoj industriji.

 

Ovogodišnji deseti međunarodni festival Hairstyle News 2013 održava se od 5. do. 7. travnja 2013.godine u gradu Rovinju i jedinom hrvatskom design hotelu s pet zvjezdica – Hotelu Lone. Njegovu će veliku pozornicu krasiti maštovite show demonstracije frizerskih kreativnih timova iz Hrvatske i svijeta - Schwarzkopf Professional s kolekcijom Essenstial Looks Buzz; L'Oréal Professionnel, čiju će kolekciju Ombrés Nature predstaviti Laetitia Guenaou koja surađuje s brojnim dizajnerskim ikonama modne industrije kao što su Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne; ZGAT Academy s kolekcijom PXL; La Biosthetique; Indola s kolekcijom Streetstyle. U sklopu atraktivnih Look&Learn seminara na maloj festivalskoj pozornici nastupit će frizerske zvijezde - Alfaparf Milano i Richard Thompson koji frizira prvu damu Velike Britanije, Samanthu Cameron, te glumicu Gretu Scacchi i pjevačicu Cheryl Cole; britanski dvojac Mazella&Palmer; Matrix; MIČ Styling Academy; Eric Bachelet i J Beverly Hills hrvatski tim. U sklopu Festivala i njegove maštovite radionice Styling kose u modnom editorijalu renomirani modni ekspert Saša Joka i poznata zagrebačka frizerka Milena Maršić prenijet će frizerskim entuzijastima barem djelić atmosfere pravog modnog snimanja.

Nagrada schwarzkopf professional

Schwarzkopf Professional, generalni pokrovitelj Hairstyle Newsa 2013 poklanja vam proizvode za njegu kose!

Zdrava i njegovana kosa imperativ je svake frizure, bila ona kratka ili duga, kovrčava ili ravna! To znaju i u kozmetičkoj kući Schwarzkopf Professional koja vam ususret 10. međunarodnom frizerskom festivalu Hairstyle News 2013 poklanja dva vrhunska paketa s proizvodima iz BC Oil Miracle linije (šampon, regenerator u spreju, ulje). Sve što trebate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje koje glasi:

Kako se zove kolekcija koju će Schwarzkopf Professional predstaviti na 10. međunarodnom frizerskom festivalu Hairstyle News 2013?

a) Young Stars
b) Essential Looks Buzz
c) Mainstream


Pošaljite nam svoje odgovore s podacima (ime i prezime, adresa, mail adresa i broj mobitela) na [email protected] do 8. travnja 2013. g. Slučajnim odabirom dvije čitateljice će uživati lijepoj i njegovanoj kosi uz Schwarzkopf Professional proizvode. U utorak, 09.04.2013. objavit ćemo sretne dobitnice.

Hairstyle News 2013 bit će vrijedna platforma za uzajamnu razmjenu stručnih znanja i profesionalnih vještina što se ogleda i u tematski bogatim poslovnim i stručnim seminarima u sklopu kojih će se etablirani frizerski stručnjaci, između ostalog, baviti i aktualnim pitanjima fiskalizacije u frizerskim salonima, nove porezne regulative u frizerskom poslovanju u Hrvatskoj i Europskoj uniji te novog Zakona o obrtu.

La Biosthetique
La Biosthetique

Posebno ovogodišnje događanje je radionica o društvenim mrežama koja će sudionicima rasvijetliti neke od najvećih 'mitova' u komunikaciji s klijentima. U sklopu izložbenog dijela manifestacije brojni će izlagači predstaviti najnovije profesionalne frizerske proizvode te inovativne frizerske tretmane i tehnike. I frizerska poslastica na kraju - veličanstveni subotnji večernji program Tribute to Vidal Sassoon u kojem će frizerski eksperti – Jean-Baptiste Mazella, Dove Palmer, John Santilli, Amir Bečirević i Vladimir Vukobrat s brojnim gostima iz regije odati počast ovom frizerskom geniju koji je škarama promijenio svijet, uveo revoluciju u svijet frizerstva, mode i umjetnosti te ostavio neizbrisiv trag na cjelokupnu svjetsku kulturu.

Detaljan program Festivala pogledajte na http://www.hairstyle-news.hr
Pratite Hairstyle News 2013 i putem besplatne mobilne aplikacije za iPhone i iPad koju možete preuzeti na linku http://bit.ly/ZgeU0X


Točan odgovor bio je b) Essential Looks Buzz a dobitnice nagradnog natječaja su:

Martina Andrin i Jelena Zelić

Od srca čestitamo sretnim dobitnicama.

 

Komentari