Odgodite pojavu prvih bora

Kako polako starimo i ulazimo u zlatne godine, bore koriste tu priliku i počinju se pojavljivati, te time zadavati svakoj ženo velike brige.

Kako polako starimo i ulazimo u zlatne godine, bore koriste tu priliku i počinju se pojavljivati, te time zadavati svakoj ženo velike brige. Sve što je potrebno da bore držimo podalje od našeg lica jest malo brige i pozornosti. Ako na vrijeme otkrijemo problem bora, uz malo truda i brige možemo ih na vrijeme preventivno spriječiti i izgledati mlado koliko se osjećamo.

Bore na kozi
taramara78/Shutterstock.com

Žene u dvadesetim godinama života u praksi imaju vrlo glatko, nježno i predivno lice sa samo nekoliko znakova starenja. Često žene zanemare te znakove misleći da ih starost i njezini znakovi nikada neće dostići, no varaju se. Bez pravilne njege lica i bogate hidratacije i najmanji znakovi starenja će početi izbijati na površinu, najčešće se to događa u predjelima oko očiju i čela.
Kada uđete u tridesete godine života vaša kože će sve češće bivati suha, a samim time i sve više podložna borama i drugim znacima starosti. Već opasne zone čela i predjela oko očiju će u društvo dobiti još jedan dio vašeg lica, a to je predio oko usana.
Sa velikom brojkom 40 ulazite u zlatne godine, a tada će se i vaš vrat početi pridruživati veseloj trojci koju smo gore naveli.
A kad pređete zlatni jubilej i pređete pola stoljeća, vaša koža će biti jako suha, bore duboke, a mišići lica će jako oslabiti i biti mlohavi.
To svakako nije nešto čemu bi se radovali, no ako se redovito držimo pravilne hidratacije i na vrijeme počnete sa svakodnevnom njegom, tada će vam vaša koža zahvaliti i izgledat ćete mlađe.

Komentari