Uklonite celulit najučinkovitijom metodom 3D Lipo

Ljeto nam je sve bliže i naša koža će sve više biti izložena pogledima. Celulit je jedan od najvećih ženskih problema u borbi za lijepom i glatkom kožom. Na tržištu postoje brojne metode za borbu protiv celulita.

Ljeto nam je sve bliže i naša koža će sve više biti izložena pogledima. Celulit je jedan od najvećih ženskih problema u borbi za lijepom i glatkom kožom. Na tržištu postoje brojne metode za borbu protiv celulita.

3D lipo je jedan od najnaprednijih tretmana u borbi protiv celulita, neželjenih masnih naslaga i zatezanja kože. 3D Lipo ujedinjuje tehnologije nove generacije, ultrazvučnu, koja je prepoznata kao jedna od najučinkovitijih metoda za redukciju celulita i lokaliziranih masnoća. Važno je spomenuti da kod ove metode nije potrebna tjelovježba kako bi se održali rezultati.

Tretman za uklanjanje celulita

Što je to ultrazvučna kavitacija?
Kavitacija je tretman oblikovanja tijela bez anestezije i ožiljaka, nije potrebno vrijeme oporavka i za razliku od liposukcije gotovo da i ne postoje rizici za njenu uporabu. Kavitacija se temelji na ultrazvuku niske frekvencije. Ultrazvuk proizvodi snažan val pritiska na membranu masne stanice. Pod pritiskom masna stanica prelazi u tekuće stanje. Rezultat je prirodan način gubitka masnoće.

3D lipo

Što se događa s masnim stanicama?
Nakon što je membrana masne stanice razbijena, masnoća se u obliku triglicerida ispušta u prostor između stanica gdje se kroz metabolizam razdvaja na glicerol i slobodne masne kiseline. Glicerol, koji je topljiv u vodi, apsorbira se kroz cirkulaciju te služi kao energija kako bi se netopljive slobodne masne kiseline izlučile preko jetre kao masnoće iz hrane.

Za mnoge žene, uz višak masnoće, problem predstavljaju nakupine celulita, te koža bez elastina. Uz pomoć 3D LIPO sustava ne samo da će te kavitacijom reducirati neželjene masnoće i celulit već ćemo Radio frekvencijom ciljano učvrstiti kožu.

Djelovanje radiofrekvencija
Koža je konstantno izložena utjecajima iz okoliša i s godinama gubi na elastičnosti, te vezivno tkivo počinje pucati. Posljedica svega su bore i ostali znakovi starenja. Radio frekvencija prodire u slojeve kože gdje zagrijava kožu do dubine gdje se nalaze vlakna kolagena. Toplina djeluje na način da odmah pokreće vlakna kolagena te istovremeno ubrzava metabolizam pa samim time i proizvodnju novog kolagena i elastina. Koncentracija kolagenskih vlakana i elastina se skladišti, te na taj način obnavlja slojeve kože stvarajući glađu i zdraviju kožu koja će izgledati mlađe i svježe.

Kripoliza

Kripoliza -Hlađenje masnog tkiva na -6 stupnjeva.
Apsolutni hit ove godine u uklanjanju celulita, i ima najjače i najbrže rezultate 3D Kriolipoliza je jedinstvena u tome sto izolira vakumom dio masnog tkiva koji se obrađuje i hlađenje ne utječe na ostale dijelove tijela i organe, a učinkovito se gubi na obujmu sljedećih 4-8 tjedana, izuzetne rezultate daje na tvrdokornom celulitu i na trbuhu, pogotovo nakon poroda.

Tretman se na pojedinoj zoni koristi jednom u 6 mjeseci, a posebno je učinkovit kod masnih naslaga i opuštene kože na trbuhu uslijed trudnoće, gubitka suvišnih kilograma i ostalih faktora.
3D dermoroler.

Kripoliza

Preporuča se nakon kavitacije kako bi se pokrenula drenaža limfe i na taj način ubrzao proces izmjene tvari u organizmu. Tehnologijom vakuuma zaglađuje i učvršćuje kožu te daje vidljive rezultate u borbi protiv tvrdoglavih naslaga celulita.

Prepustite se stručnom osoblju u Beauty studio Adam i Eva koji će vam pomoću tretmana 3D lipo ukloniti naslage celulita i vašoj koži vratiti lijep izgled.

Beauty studio Manuela Picard
www.manuelapicardbeauty.com
Tel: 01 481 95 52
Mob:099 517 41 12

Komentari