Lifestyle

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu Putovanje - sama riječ evocira osjećaj uzbuđenja i avanture. Međutim, prije nego što krenete na svoje sljedeće putovanje, važno je razmisliti o tome što ćete ponijeti sa sobom. Izbor pravog kovčega i odgovarajućih modnih kombinacija može značiti razliku između ugodnog putovanja i stresa na putu.

Jednostavan i zanimljiv doručak

Jednostavan i zanimljiv doručak

Doručak je najvažniji obrok u danu, a opet teško je naći vremena za njega. Umjesto zdravih namirnica, često pojedemo nešto na brzinu kako bi utažili glad. Za vas smo danas priredili par recepata kako bi uživali u svakom jutru uz slastan doručak.

Šećer – skrivena droga u hrani

Jeste li među onim ljudima koji jednostavno ne mogu iz prehrane izbaciti šećer? Nemojte se brinuti, niste jedini u tome, velik broj ljudi je ovisan o šećeru a da to ni ne znaju. Da je šećer tek nedavno došao na tržište, odmah bi postao ilegalan jer potiče ovisnost.
Trajanje kozmetičkih proizvoda

Trajanje kozmetičkih proizvoda

Iako često ne razmišljamo o tome, i naša šminka ima rok trajanja. Srećom postoje stručnjaci koji vode brigu o tome, kako bi mi znali da li je šminka još upotrebljiva.
Ayurvedska masaža uljem

Ayurvedska masaža uljem

Ayurvedska masaža uljem pomaže ojačati i uskladiti vaše tijelo, poboljšava cirkulaciju i vitalnost, te obnavlja kožu. Za masažu se koristi ulje sezama, a preporučuje se da ju ubacite u svoju dnevnu rutinu jer obnavlja i revitalizira vašu psihu.
Debljina – galopirajuća epidemija

Debljina – galopirajuća epidemija

Debljina, kao suvišno nagomilavanje masnog tkiva u organizmu, predstavlja jedan od gorućih problema suvremenog društva, kako na estetskom tako i na javnozdravstvenom polju...