Lifestyle

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu Putovanje - sama riječ evocira osjećaj uzbuđenja i avanture. Međutim, prije nego što krenete na svoje sljedeće putovanje, važno je razmisliti o tome što ćete ponijeti sa sobom. Izbor pravog kovčega i odgovarajućih modnih kombinacija može značiti razliku između ugodnog putovanja i stresa na putu.

Sve što bi trebali znati o kavi

Sve što bi trebali znati o kavi

Kava je namirnica koja nas svako jutro razbudi, zbog svojih poročnih svojstava često je na lošem glasu. No što je to tako loše u kavi? Stručnjaci su došli do zapanjujućeg otkrića – ako konzumiramo kavu u mjeri, ona je jako dobra za naše zdravlje.
Kako se riješiti gljivične infekcije na stopalima

Kako se riješiti gljivične infekcije na stopalima

Gljivične infekcije su vrlo raširen problem. Gljivice se mogu pojaviti na različitim dijelovima tijela, kao što su nožni prsti, ruke, a postoji i slučajeva gdje su se pojavile i na tjemenu. Kako bi se gljivice brzo razmnožile, potrebna im je vlaga i malo topline.
Savjeti kako spriječiti pojavu zloćudnih bolesti

Savjeti kako spriječiti pojavu zloćudnih bolesti

Često nismo ni svjesni pogodnosti koje na naš organizam imaju određene životne navike i namirnice koje unosimo u naš organizam. U nastavku pročitajte nekoliko savjeta kako bi svoje tijelo ojačali te spriječili pojavu zloćudnih bolesti.
Sve što niste znali o čokoladi

Sve što niste znali o čokoladi

Vrlo teško za povjerovati, ali čokolada u očima znanosti nije grijeh. Sa tom spoznajom možete ukloniti grižnju savjesti koja se pojavi u nama samim pogledom na čokoladu. Zašto nam je čokolada toliko neodoljiva?
Alergijske reakcije na hranu

Alergijske reakcije na hranu

Ako se na vrijeme ne otkrije alergijska reakcija na određenu namirnicu, ne sluteći možemo vlastitom djetetu ugroziti život. Liječnici su došli do zaključka da se u zadnjih par godina povećao broj osoba s alergijama na određene namirnice.
Lijepi i bijeli zubi

Lijepi i bijeli zubi

Često se pitamo mogu li paste izbijeliti naše zube. Okruženi smo reklamama u kojima proizvođači garantiraju bijele zube u roku par tjedana. Blistavo bijeli zubi o kojima svi sanjamo su jako velika rijetkost, i mali broj ljudi ima tu blještavo bijelu nijansu zubi.
Spavate li u dobrom položaju?

Spavate li u dobrom položaju?

Kada spavamo, zauzimamo najudobniji položaj kako bi što lakše i brže utonuli u san. Kod većine taj položaj je na boku, rjeđe na leđima ili trbuhu. Liječnici preporučuju spavanje na boku,...
Budite svježi cijeli dan

Budite svježi cijeli dan

U ovim hladnim danima, vrlo je važno zadržati svježinu, jer se ne znojimo samo ljeti. Često je zastupljeno mišljenje da se znojimo samo kada nam je toplo. Zimi se znojimo jer organizam užurbano radi kako bi održao toplinu, te zbog velike količine odjeće koju odjenemo.