Lifestyle

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu Putovanje - sama riječ evocira osjećaj uzbuđenja i avanture. Međutim, prije nego što krenete na svoje sljedeće putovanje, važno je razmisliti o tome što ćete ponijeti sa sobom. Izbor pravog kovčega i odgovarajućih modnih kombinacija može značiti razliku između ugodnog putovanja i stresa na putu.

Roboti na Facebooku

U ne tako dalekoj budućnosti korisnici Facebooku će pri upoznavanju novih prijatelja uz sve ostalo trebati provjeriti i još jednu dodatnu sitnicu – je li riječ o ljudskom biću ili o robotu.
Sretni i veseli u ponedjeljak ujutro

Sretni i veseli u ponedjeljak ujutro

Kako bi vikend bio ispunjen i korisno iskorišten, te da se u ponedjeljak probudite bez osjećaja praznine i zašto je tako brzo prošao vikend, ispunite ga lijepim stvarima.
Spas u antibiotiku

Spas u antibiotiku

Uzimate li često antibiotike? Stalno se povećava popis bolesti protiv kojih liječnici propisuju antibiotike. Antibiotici ne uništavaju viruse, nego djeluju samo protiv bakterija,..
Može li um izliječiti tijelo?

Može li um izliječiti tijelo?

Hranite svoj um pozitivnim mislima i vaše će tijelo biti otporno na bolesti. Zvuči kao new-age filozofija, no radi o dokazanim znanstvenim činjenicama.
Što je Tend2Trend?

Što je Tend2Trend?

Kako napraviti Jell–O-shots, što su to Galoshes za kišu, umivaonik inspiriran fosilima i svemoćni čuvar alkohola?
Imate li loš dan?

Imate li loš dan?

Ustali ste na lijevu nogu? Hoće li vam ovo biti „jedan od onih dana“? Je li vam je mama ikada rekla da će biti i ovakvih dana?