Lifestyle

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu Putovanje - sama riječ evocira osjećaj uzbuđenja i avanture. Međutim, prije nego što krenete na svoje sljedeće putovanje, važno je razmisliti o tome što ćete ponijeti sa sobom. Izbor pravog kovčega i odgovarajućih modnih kombinacija može značiti razliku između ugodnog putovanja i stresa na putu.

Sedam razloga da se 'dobro' isplačemo

Sedam razloga da se 'dobro' isplačemo

Plakanje je izuzetno zdravo i pomaže pri uspostavljanju unutrašnje emocionalne ravnoteže u kriznim situacijama. Štoviše, ono je jedno od svakodnevnih čuda koje uzimamo zdravo za gotovo.
7 razloga za opraštanje

7 razloga za opraštanje

Prošlog tjedna ste imali sukob sa svojim šefom na poslu. Dotični vas je prozvao i optužio za greške koje niste nikada napravili. To vas je užasno pogodilo i nikako da se vratite u normalno stanje.
Uvedite promjene u svoj život

Uvedite promjene u svoj život

Morate znati što želite, to je preduvjet za pozitivan ishod. Ako se osjećate loše, bezvoljno ili demotivirajuće, da biste se vratili na pravi put morate otkriti razlog.
Pronađite svoju duhovnu stranu

Pronađite svoju duhovnu stranu

Prihvaćanje duhovnosti pomoći će vam da se osjećate sretniji i da budete manje napeti. Kažem da ako je život pladanj s prijateljima, obitelji, karijerom i hobijima...
Hranom do boljeg seksa

Hranom do boljeg seksa

Studije pokazuju kako određeni vitamini i minerali mogu utjecati na razinu hormona, pojačati živčanu osjetljivost i učiniti da seks izbije na razne profinjene, a ipak primjetne načine.
5 savjeta do sreće

5 savjeta do sreće

Kako biti sretan? Ovisno o osobi, odgovor može biti najteži ili najlakši na svijetu. Onima koji su još uvijek u potrazi za njime, psiholozi savjetuju par jednostavnih metoda.