Lifestyle

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu

Planirate putovanje? Saznajte što ponijeti u svom kovčegu Putovanje - sama riječ evocira osjećaj uzbuđenja i avanture. Međutim, prije nego što krenete na svoje sljedeće putovanje, važno je razmisliti o tome što ćete ponijeti sa sobom. Izbor pravog kovčega i odgovarajućih modnih kombinacija može značiti razliku između ugodnog putovanja i stresa na putu.

Kako da vam svaki dan bude lijep?

Kako da vam svaki dan bude lijep?

Kada se probudite i najradije bi ostali cijeli dan u krevetu, no znate da to neće riješiti vaše probleme, naučite se boriti protiv negativnih misli i odmah ćete se osjećati mnogo bolje.
Kakvo mlijeko pijemo?

Kakvo mlijeko pijemo?

Od malena nas uče kako je kravlje mlijeko zdravo za naše tijelo i neophodno za naše zube i kosti. No koliko je istine u tome?
Program Božanskog Zdravlja

Program Božanskog Zdravlja

Pozivamo vas na predavanje "Disanjem do zdravlja" ovaj četvrtak 08.09.2011.u 19h Wellness centar Essentia vitae Kneza Mislava 9/1 (preko puta Sheratona).
Utjecaj hormona na organizam

Utjecaj hormona na organizam

Ako dođe i do male promjene u razini spolnih hormona bi će vidljivo na ravnoteži cijelog organizma. Hormoni koji utječu na naše zdravlje, raspoloženje, tjelesnu težinu su estrogeni i progesteron.
Voda eliksir života

Voda eliksir života

Svi znamo da ukupnu površinu našeg plavog planeta prekriva oko 70 % vode. Voda je jedan od najvažnijih elemenata na Zemlji. Nalazi se u svim stanicama svih živih bića.
Spolno prenosive bolesti

Spolno prenosive bolesti

Genitalni herpes, trihomonijaza, klamidije, kandidijaza... Broj spolno prenosivih bolesti i dalje je u porastu, iako većina njih nije pogibeljna kao AIDS ako se s liječenjem započne na vrijeme.