Moj dom

Dodaci koji svaki dnevni boravak čine ugodnijim

Dodaci koji svaki dnevni boravak čine ugodnijim Bilo da ste ljubitelj minimalizma ili preferirate ugodno uređene interijere koji zrače toplom domaćom atmosferom, neki dodaci nikako ne bi smjeli nedostajati u dnevnom boravku. Evo nekoliko onih najvažnijih.

Ideje za moderne kuhinje

Ideje za moderne kuhinje

Kombinacijom umjetnih i prirodnih materijala, te paletom prirodnih boja od žarkih, pa sve do neutralnih tonova možete kombinirati i dizajnirati kuhinju baš kakvu ste si zamislili.
Ideje za spavaće sobe

Ideje za spavaće sobe

Ako tražite ideju za spavaću sobu, nemojte težiti određenim dizajnima, stvorite vlastiti dizajn. Spavaća soba je vaše svetište mira, soba za opuštanje, i polazišna točka svakog dana.
Koja je idealna boja za kuhinjske zidove?

Koja je idealna boja za kuhinjske zidove?

Boja kuhinje vrlo je važan element u dizajniranju doma, utječe na raspoloženje koje vlada u prostoriji. Odabir boje vaše kuhinje utječe na odabir boja za ostatak doma, stoga bi boja trebala biti stimulativna i opuštajuća.
Ručno čišćenje tepiha

Ručno čišćenje tepiha

Usisavanje nije dovoljno da tepih bude čist i lijepo izgleda, potrebno je temeljito pranje kako bi mu se vratio stari sjaj.
Očistite vaš dom limunom

Očistite vaš dom limunom

Zaboravite proizvode za čišćenje koje trenutno imate doma. Jedan od moćnijih „čistaća“ potražite u vašem hladnjaku, a radi se limunu. Limun koji se pogotovo često koristi u zimsko doba u borbi protiv gripe i prehlade, također je učinkovit pri čišćenju vašeg doma.