Ogledala kao tajni predmet žudnje i dekorativnosti

Moderna ogledala dodaju više svjetlosti i rastvaraju horizonte svakoj prostoriji te nalikuju umjetničkim radovima velikih majstora

Ogledalo je tajni predmet žudnje i dekorativnosti. Daleko od toga da ono nije i praktični objekt u kojem se možete ogledati, ali predivno se ogledalo u stambenom prostoru može koristiti i za pojačavanje svjetla, stvaranje interijer-drame, dobivanje zanimljivih refleksija i prikaza okvira.

ogledalo

ogledalo

Zapanjujuće je kako dodavanje ogledala može transformirati vaš prostor, rješavajući vas bilo kakve dileme pri uređenju interijera, i to u jednom trenu.

Takva su i ogledala Ružice Milenković, koja u sebi sljubljuju preciznost i majstorsku predanost sa jedinstvenim, prepoznatljivim umjetničkim izričajem. U njima se održava smirujuć odraz srebra, mlječni ljesak kristala i oniksa potičući nas da proniknemo u njih.

ogledalo

Ogledalo

Ogledala kao da upijaju bogatstva prirode u svim njezinim čudima i bujnosti, isprepličući ih percepcijom autorice u neraskidivo tkanje. Bogatstvo tvari koje se, možemo reći, rastežu i razlijevaju po glatkoj opni ogledala, postaju izraz vibrantne igre koja, nesumnjivo, najavljuje moderno pripovijedanje.

Ova ogledala zahvaljujući svojoj dvostrukoj funkcionalnosti pružaju stilski odraz i optičke iluzije pomoću zasljepljujućeg i pomno ručno rađenog dizajna. Moderno ogledalo dodaje svjetlost i rastvara horizonte svakoj prostoriji i djeluje kao umjetnički rad velikih majstora.

ogledalo

Bez nužne namjere za zrcaljenjem promatrača, središnji dio plohe ogledala Ružice Milenković okružen je poludragim kamenjem, mineralima i pločicama opalescentnog stakla povezanih grafizmom srebrnih niti i linijama bakra presvučenog kositrom koji slobodno komponirani i aplicirani «pričaju» cijelom površinom plohe.

Uz kolorističke efekte plavetnila lapis lazulija, zelenila ahata ili ljubičastih odsjaja charoita, ogledala poprimaju i obilježja samospoznaje i opuštenosti.


Facebook

Instagram

Komentari