Vileda Windomatic u jednom potezu briše svu nečistoću sa stakla

Proljetno čišćenje ne može proći bez pranja prozora, a uz inovativni bežični ručni uređaj iz Vilede ono postaje lako, jednostavno i brzo!

 Želite li u jednom potezu ukloniti svu nečistoću sa stakla, Vileda Windomatic ručni usisavač za prozore je uređaj koji morate imati!
Vileda Windomatic je bežični uređaj koji se može pohvaliti dugotrajnim radom jer njegova Li-Ion brzo punjiva baterija može osigurati pranje čak 60 m2 površine s jednim punjenjem. Njegov fleksibilan vrat omogućuje optimalan nagib i kut u odnosu na površinu koju čisti čime lako i bez imalo muke dolazi do svih kutova, što osigurava najbolji učinak čišćenja.

Jednostavno operite prozor željenim sredstvom za čišćenje te posegnite za Windomaticom kako biste uklonili svu prljavštinu i vodu s prozora. Pritisnite ga uz staklo u okomitom ili vodoravnom smjeru i u jednom potezu usišite svu vodu i prljavštinu. Prozori odmah ostaju čisti i suhi, a glavni „krivac“ je dvostruka guma za brisanje koja stakla ostavlja blistavima i sjajnima!

Više nema prolivene vode, ostatka vode na okvirima, klupčicama ili na podu i dugotrajnog sušenja jer Windomatic svojom snagom usisavanja briše i suši prozore u jednom potezu, a višak vode prilikom usisavanja sprema u spremnik.

Osim što je pogodan za čišćenje svih prozorskih površina, otkrijte njegov efikasan rad i kod čišćenje svih ostalih staklenih površina, klupica i okvira. Njime možete ukloniti kondenziranu vlagu s ogledala u kupaonici ili prolivenu tekućinu sa stola. Želite li da vaša tuš kabina uvijek blista bez ijedne mrlje od kamenca i vode, u samo nekoliko brzih poteza Windomatica doći ćete brzo do cilja. Windomatic je nezamjenjiv i kod čišćenje automobilskih stakala koja će ostati potpuno čista, suha i bez tragova mrlja.

Rukovanje njime je jednostavno i lako, bez imalo napora jer Windomatic se može pohvaliti malom težinom i lakim odvajanjem spremnika s prljavom vodom. Uklonite spremnik, ispraznite ga i nastavite čišćenje! A kada ste gotovi s čišćenjem sve njegove dijelove operite u perilici posuđa.
Nakon pranja prozora Windomaticom na njima neće ostati niti jedna kapljica vode, a sve to obavit ćete s čak 50% uštede energije i vremena. Rezultat je potpuno i temeljito čišćenje svih staklenih površina bez tragova, mrlja i crta.

Sljedeći put kada planirate prati prozore, ne započinjite posao bez Vileda Windomatic uređaja. Testirajte ga kod vaše susjede koja će sigurno primijetiti razliku - sjajne i blistave staklene površine bez ijednog traga. Zavidjet će vam na brzo obavljenom poslu, a na vama je da odlučite hoćete li joj otkriti tajnu ili ne.

Komentari