Vileda Windomatic - ručni usisavač koji stakla ostavlja blistavo čistima

Za sve one koji bez imalo muke žele imati blistavo čiste prozore, bez tragova kamenca, kapljica i crta, Vileda ima odlično rješenje!

 Isprobajte inovativni bežični uređaj Vileda Windomatic i oduševite se! Riječ je o ručnom usisavaču na baterije koji će u tren oka vaše prozore učiniti savršeno čistima.

Windomatic je inovativni ručni usisavač iz Vilede fleksibilnog vrata čiji optimalni nagib čini čišćenje svih kutova i površina jednako temeljitima. Riječ je o bežičnom uređaju čije jedno punjenje može ulaštiti površine od 60 m2. Naime, njegova kvalitetna Li-Ion baterija dvostruke jačine sada osigurava neprestani rad od 40 minuta i brzo punjenje već za četiri sata.

Operite prozore željenim sredstvom za pranje, a nakon toga se prepustite Windomaticu i otklonite svu zaostalu vodu i prljavštinu s prozora. Viledina dvostruka guma za brisanje odradit će sav posao umjesto vas! Jednostavno pritisnite Windomatic uz staklo ili bilo koju drugu staklenu površinu i usmjerite ga u vodoravnom ili okomitom smjeru. U samo jednom potezu, Windomatic će usisati svu vodu i ostaviti stakla čistima i sjajnima.
Sva voda i prljavština taloži se u spremniku, a vama ostaju čista i suha stakla, bez prolivene vode po prozorima, okvirima, klupčicama i po podu. Kada se spremnik napuni, jednostavno ga odvojite, izbacite tekućinu i nastavite s čišćenjem!

Viledu Windomatic možete koristiti i kod ostalih kućanskih poslova. Očistit će prolivenu vodu, kondenziranu vlagu s ogledala ili tuš kabine u kupaonici i ostaviti sve površine bez ijedne kapljice vode. Ne trebate više provoditi vrijeme nakon tuširanja u čišćenju tuš kabine. Sada u jednom potezu otklonite svu vlagu i vodu, a staklena površina će ostati blistava i bez mrlja od kamenca. Windomatic pomaže i kod čišćenja automobilskih stakala osiguravajući im besprijekornu čistoću, a vama otvoren pogled na cestu.

Windomatic je jednostavan za rukovanje, a zbog nevjerojatno male težine, njima može rukovati svatko. Spremnik s prljavom vodom se lako odvaja, a sve njegove dijelove možete prati u perilici posuđa.

Obavite proljetno čišćenje brže i lakše, uz 50% uštede energije i vremena, a s maksimalnim učinkom. Ovaj mali, ali moćni ručni usisavač sve staklene površine ostavit će savršeno čistima, sjajnima i suhima. Vrijeme provedeno u čišćenju sada možete provesti kvalitetno, u druženju s vama dragim ljudima, a stakla prepustiti na brigu Viledi, koja će ih po potrebi dovesti do savršenstva.

 

Komentari