Unesite u svoj dom dašak Italije uz klasike rezidencijalnog namještaja

Stipić Interart, od ove godine u ponudu rezidencijalnog namještaja ubraja i tri nova klasika talijanskog namještaja: Bonacina Pierantonio, Casamilano i Driade.

Bonacina Pierantonio talijanska je dizajnerska poslastica iz modne prijestolnice Milana koja donosi jedinstvene primjerke talijanskog namještaja. Drvo, koža, ratan te tehnološki najnapredniji materijali osnovni su materijali korišteni u svim Bonacina komadima namještaja koji s ponosom nose znak „made in Italy“. Vođeni osjećajem ljepote i kvalitete, u Bonacini tumače pojam suvremenog življenja kao psihički i fizički wellness, a svakom se kupcu u potpunosti prilagođavaju pružajući mu mogućnost personaliziranja svakog artikla.

Najpoznatiji Bonacina proizvod, stolac Egg iz 1959. godine Nanne i Jorgena Ditzela klasik je svjetskog dizajna koji već pedeset godina krasi domove diljem svijeta. Svi proizvodi proizašli iz ove tvornice rezultat su strasti za ljepotom i savršenstvom ručne izrade što potvrđuje i kolekcija fotelja i dvosjeda Monaco Giuseppea Viganoa, .

Vigano, je osim samog dizajna unaprijedio proces proizvodnje namještaja od relativno novog high- tech materijala krilona pogodnog za vanjsku i unutarnju upotrebu zbog lakog održavanja te svojeg sastava otpornog na toplinu.

bonacina-pletena-stolica

by Bonacina

bonacina stolica

by Bonacina

bonacina MONACO

By Bonacina

Namještaj branda Casamilano poznatog po funkcionalnom namještaju atraktivnog dizajna, još je jedan novitet u ponudi Stipić Interarta. Casamilano namještaj odlikuje elegancija, osnovni oblici, čiste linije i prirodni materijali. Casamilano surađuje s cijelim nizom renomiranih međunarodnih dizajnera kao što su Paola Navone, Roberto Lazzeroni i Studio Opera koji su pomno birani za svaki projekt.

 CASAMILANO Byron sjedeca garnitura

By Casamilano

CASAMILANO benedetta fotelja

By Casamilano

Za ljubitelje modularnih sustava temeljenih na geometrijskim oblicima stižu noviteti iz tvornice Driade poznatoj po suradnji s velikim brojem afirmiranih talijanskih dizajnera. Ova talijanska kompanija s pedesetogodišnjom tradicijom od samog početka poslovanja privlači pažnju međunarodne dizajnerske scene. Specijalizirana za rezidencijalni i uredski namještaj, Driade proizvodi modularne sustave temeljene na geometrijskim oblicima koji ponosno nosi titulu „preteče monoblok namještaja“.

Sredinom 90-ih prošlog stoljeća, Driade je fokus usmjerio i na plastiku, prilagođavajući se tako mlađoj populaciji koju osvaja namještajem iz kolekcija Atlantida,Tokyo Pop i Two,a najnoviji hit, stolac Nemo koji predstavlja lice žene potpisuje Fabio Novembre, zaljubljenik u grčke tragedije koji ovim djelom oživljava tajanstvenu ženu otkivajući njeno lice samo putem maske. Dovoljno visok da zaštiti pojedinca, pogodan za vanjsku i unutarnju upotrebu Nemo istodobno otkriva, ali i skriva onoga tko sjedi na njemu te donosi scenski naboj svakom prostoru u kojem se nalazi.

Tokyo Po

By Driade

Tokyo Pop

By Driade

Drainde

By Driade

Nemo

By Driade

 

Komentari