REN kozmetika za lijepu i zdravu kožu

REN je britanski brand za njegu kože, koji koristi posljednje hi-tech bio sastojke - 100% derivati biljaka i minerala i ne sadrži sastojke štetne za kožu, a izuzetno je ugodan za upotrebu.

Proizvodi su namijenjeni osjetljivoj koži jer ne sadrže sastojke koji mogu iritirati kožu, vraća koži osjećaj ugode i ravnoteže i poštuje eko sustav kože. REN filozofija Clean Skincare najbolje opisuju tri riječi: čistoća, učinkovitost i užitak.

REN proizvodi potiču prirodnu sposobnost kože da se štiti, obnavlja, bude lijepa, zdrava i blistava. Namijenjen je njezi osjetljive/reaktivne kože, ženama i muškarcima svih dobnih skupina.


Osjetljiva koža sklona iritacijama

REN koristi najbolje i najfinije prirodne i organske sastojke iz globalnih izvora. Osnovni koncept njege kože je prema tipovima kože, ali i prema potrebama i stanju kože. Odabir je jednostavan, pruža ugodu i zadovoljstvo.

Masna koža
Mješovita i masna koža

Prodaje se na više od 1.800 prodajnih mjesta u 52 zemlje svijeta: u robnim kućama, parfumerijama, ljekarnama, kozmetičkim salonima, spa centrima , duty free shopovima. Ren je višestruko nagrađivani brand za njegu kože, pogotovo se to odnosi na Moroccan Rose liniju – cijela linija ima internacionalni kultni status, omiljena od svih novinskih urednika koji se bave ljepotom, ali i od potrošača i kupaca.

Problematična i nečista
Mješovita i masna koža

Na svim proizvodima nalazi se “NO STAMP” oznaka, koja poručuje što REN proizvodi ne sadrže parabene, sulfate, mineralna ulja, petrolate, sintetičke boje i mirise, T.E.A, D.E.A, glikole, silikone, PEG.

Komentari