Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Priprema za dojenje

Priprema za dojenje

Majke diljem svijeta ovaj proces smatraju nečim najljepšim, stoga je vrlo važno da se pravilno pripremite kako bi i vi u potpunosti mogli uživati u ovom procesu.
Zamirišite bez parfema

Zamirišite bez parfema

Brojni su i vrlo različiti razlozi zbog kojih se netko odriče parfema, no to ne znači da vaše tijelo ne može imati ugodan miris.
Pripravci za kožu bez akni

Pripravci za kožu bez akni

Bezbrojna istraživanja i provođenje raznih testova širom svijeta doveli su stručnjake do zapanjujućih otkrića, a to je da najbolji sastojci za njegu kože i sprječevanje pojave akni se nalaze upravo u vašem domu.
Njega kože

Njega kože

Koža je najveći organ na ljudskom tijelu i neophodno je da se brinemo o njoj
Kako istaknuti svoju ljepotu

Kako istaknuti svoju ljepotu

Ljepota je u očima promatrača, međutim vi možete učiniti čuda a svojim izgledom, pogotovo ako se držite pravilnih savjeta ljepote kako bi se istaknuli.