Boje za kosu jesen-zima 2012.

Vrijeme izmjena godišnjih doba je i vrijeme promjene boje za kosu, stoga naručite se za bojenje u omiljenom frizerskom salonu i uživajte u hladnim danima s novom bojom.

Vrijeme izmjena godišnjih doba je i vrijeme promjene boje za kosu, stoga naručite se za bojenje u omiljenom frizerskom salonu i uživajte u hladnim danima s novom bojom. Ako se nečega ne bi trebali odreći, to je probavanje novih boja za kosu. Ako se držite stalno jedne te iste boje, to može postati jako dosadno i monotono. Za vas smo priredili par prijedloga kako da obojite kosu i da u naredno godišnje doba uđete u novom ruhu. Pronađite inspiraciju u narednim slikama i zablistajte.

Bob frizura jesen 2012
by Contemporary Icons

Smedja boja za kosu
by Joico

Za odabir boje za kosu vrlo je važno uskladiti ga s tonom vaše kože. Ovo će vam dati prirodan izgled, možete eksperimentirati s dva tona svjetlije ili tamnije nijanse. No ne morate se bojati, ako se bojite da će biti pretamno i jednolično ubacite koji pramen i razbijte jednoliki izgled kose. Pramenovima ćete osvježiti vaš izgled.

Plava boja za kosu jesen 2012
by Sassoon

Crvena je ponovno u trendu! Svijetle i tamne nijanse crvenih pramenova na vašoj prirodnoj boji mogu dati glamurozan izgled. Nakon što ste obojili kosu važno ju je održavati zdravom. U tome će vam pomoći regeneratori za vaš tip kose.

Crna boja za kosu frizura
by Neandro

Plava i smeđa također daju sofisticiran izgled. Dozvolite sebi malo promjene i eksperimentirajte s kosom kako bi si podignuli samopouzdanje. Svakako pitajte vašeg osobnog frizera da vam pomogne pri odabiru, iskusni frizer će svakako voditi računa o usklađenosti tona vaše kože i boje kose.

Boje za kosu jesen 2012
by Sam Villa

Crvena boja za kosu frizura
by Guy Tang

Komentari