Ljepota

Ljepota kože, kose i tijela glavna je tema članaka objavljenih u rubrici Ljepota. Savjeti i trikovi za vječni mladenački izgled i zdravlje.

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024

Uspješno završen BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2024 Iznimno uspješan događaj okupio je najistaknutije stručnjake iz područja ljepote, frizerstva i kozmetike. Sajam je bio prilika za razmjenu ideja, prezentaciju najnovijih trendova i tehnika te uspostavu važnih poslovnih kontakata.

Hranjivi pakunzi za kosu

Hranjivi pakunzi za kosu

Kosa vam je suha, lomljiva i ne izgleda privlačno. Želite li sami vratiti ljepotu vašoj kosi "nahraniti" ju i pružiti joj lijepi i zdravi sjaj.
Strije - kako i zašto nastaju?

Strije - kako i zašto nastaju?

Svakodnevno ste u gužvi i pod stresom? Potencijalni ste kandidat za nastanak strija. Psihička napetost potiče nadbubrežnu žlijezdu, te ona proizvodi više kortizola, hormona koji slabi elastičnost kože, što za posljedicu ima povećanu opasnost od pojave strija.
Piling mlijekom i soli

Piling mlijekom i soli

Pripremite kožu za sunce, te pilingom na prirodnoj bazi otklonite mrtve stanice kože. Koža ima svojstvo da se sama obnavlja, no potrebno joj je pomoći kako bi se mrtve stanice otklonile.
Domaće maske za lice protiv prvih znakova starenja

Domaće maske za lice protiv prvih znakova starenja

Proizvodi protiv starenja često se pogrešno protumače, nije cilj represivno djelovanje, nego preventivno. Unatoč skupim proizvodima koje si često ne možemo priuštit, postoje i jeftinija rješenja kao što su maske iz kućne radinosti koje brišu znakove starenja.
Njega kovrčave kose

Njega kovrčave kose

Njega kovrčave kose je vrlo važna, jer kovrčava kosa često bude suha i ispucala, te izgleda neuredno. Za kovrčavu kosu je jako važno da joj volumen bude postojan, što se postiže uz pravilnu njegu odgovarajućim preparatima.