INTRACEUTICALS infuzije kisikom

Trenutni hit u njezi kože lica je tretman INTRACEUTICALS infuzije kisikom. Tretman je poseban po tome što koristi terapeutski kisik i hijaluronsku kiselinu. Tretman infuzijama kisika namijenjen je svim tipovima kože.

Trenutni hit u njezi kože lica je tretman INTRACEUTICALS infuzije kisikom. Tretman je poseban po tome što koristi terapeutski kisik i hijaluronsku kiselinu. Tretman infuzijama kisika namijenjen je svim tipovima kože. Tretman je bezbolan, osvježavajućeg i umirujućeg djelovanja na vašu kožu. Koža vašeg lica nakon tretmana izgledat će pomlađenom, tonus lica podignut i hidratiziran.


Andresr/Shutterstock.com

Inraceuticals facial infusion sastoji se od 4 različita tretmana

REJUVENATE - kompletan sistem pomlađivanja, sprečava preuranjeno starenje, dubinski hidratizira kozu, popunjava bore i stvara face lifting efekt bez kiruškog zahvata.

ATOXILENE - prirodan nadomjestak botoxu, s trenutnim i postojanim rezultatima, 100% neinvazivan, ublažava kontrakciju mišića lica koji stvaraju ekspresivne bore oko očiju, usta i čela.

OPULENCE - izbjeljuje hiperpigmentaciju i sprečava nastanak novpigmentacije, vraća sjaj i tonus umornoj koži

CLARITY SENSITIVE - normalizira osjetljivu kožu sklonu crvenilu i upalnim procesima kao sto su akne, te dramatično sužava proširene pore.

Inraceuticals osim što trenutno hidratizira kožu, pomaže koži da pohrani vodu u svoje prirodno spremište i na taj način omogući optimalnu dubinsku hidrataciju i popunu bora. Tretman Inraceuticals preporučaju profesionalci za njegu kože, te poznate osobe: Severina, Eva Longoria, Naomi Campbell i mnogi drugi.
Da bi postigli maksimalni učinak preporučujemo ponavljanje infuzija svaki tjedan u vremenskom razdoblju  šest tjedana. Prepustite se stručno osoblju u Beauty studio Adam i Eva koji će tretmanom Inraceuticals vašoj koži vratiti sjaj i ljepotu.

Beauty studio Adam i Eva
www.adamieva.net
Tel: 01 481 95 52
Mob: 099 517 41 12

Komentari