Somewhere over the Rainbow s Elmom i prijateljima

Božićni i novogodišnji blagdani kucaju na vrata, a vi ih želite provesti u dobrom društvu i ritmovima još bolje glazbe? Eminentni zagrebački VIP klub je pravo mjesto za vas!

Božićni i novogodišnji blagdani kucaju na vrata, a vi ih želite provesti u dobrom društvu i ritmovima još bolje glazbe? Eminentni zagrebački VIP klub je pravo mjesto za vas! Najljepše note jazza i sevdaha u izvedbi kantautorice Elme kao i primamljivi ritmovi egzotičnog ukulele instrumenta trebao se održati 27. prosinca, no zbog bolesti kantautorice je odgođen.

Elma Burić

U izvedbi primamljivih skladbi u maniri jazza i sevdaha Elmi će društvo na klaviru praviti glazbenica Željka Spinčić. Uz božićne hitove poput poznatog singla Santa Baby publiku će zasigurno zagrijati i Elmina izvedba skladbe Somewhere over the Rainbow, legendarnog havajskog muzičara Israela Kamakawiwo'olea, na ukulele glazbalu. Kao poslasticu na instrumentu s drugog dijela svijeta - bongosima, malom afričkom bubnju, Elma je sa Željkom pripremila zanosnu filmsku pjesmu Anol Shalom iliti Now We Are Free ...

Za kraj - darivanje!
U sklopu medijske najave, portal ŽenskiKutak.hr daruje tri najbrže svoje čitateljice Elminim CD-om. Za sudjelovanje, morate nam poslati mail sa svojim podacima na adresu [email protected]. Požurite jer CD poklanjamo još danas i sutra do 12.00 sati :)

Dobitnici:
MARINA MATOŠEVIĆ, OHRIDSKA 16, 10000 ZAGREB

SLAVICA STOPIĆ, I. MAŽURANIĆA 7, 32100 VINKOVCI

IVANA PAVLOVIĆ, ZLATKA ŠULENTIĆA 7, 10000 ZAGREB
 

Komentari