vgstudio/Shutterstock

Vježbe za ravan trbuh

Svako od nas želi imati ravan trbuh i vidljive „pločice“. Postoji veliki broj vježbi i planova tjelovježbe koji vam mogu pomoći da dotjerate svoje trbušne mišiće u red

Svako od nas želi imati ravan trbuh i vidljive „pločice“. Postoji veliki broj vježbi i planova tjelovježbe koji vam mogu pomoći da dotjerate svoje trbušne mišiće u red, a samim time da izgledate neodoljivo i zanosno, da ne spominjemo da ćete prštati od samopouzdanja. Za vas smo priredili članak u kojem ćemo vam pokazati neke od najboljih vježbi koje će vam pomoći da ostvarite san u kojem imate neodoljivu liniju za iduće ljeto. Svi znamo da se na ljetnoj figuri počinje raditi zimu prije. Uključite ove lagane pokrete i vježbe u svoj dnevni raspore kako bi bili sigurni da vaši trbušni mišići budu u formi, pa čak i ispod velikog sloja zimske odjeće.

Masne naslage na trbuhu nisu nimalo lijepe i mogu vam pokvariti raspoloženje i srušiti samopouzdanje kada stojite ispred ogledala. Ako ste upoznati sa nekoliko trikove dijete kako što uspješnije sagorjeti višak kalorija, sada je pravo vrijeme da naučite više o tjelovježbi i planu vježbanja koji će održati vaše trbušne mišiće jakima i u formi.

Ovih nekoliko vježbi za trbušne mišiće ne zahtijevaju previše vremena ili dodatnog zalaganja pogotovo ako ste širkoih obzora i spremni napraviti nekoliko malih promjena u svakodnevnom životu. Usredotočite se na osjetljive dijelove svoga tijela koristeći samo ovih nekoliko trikova vježbanja koje su sastavili najbolji svjetski treneri. Nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme na lijen i nezdrav život, umjesto toga podignite svoj duh i uživajte u naletu energije sa ovih nekoliko rituala koje nije problem savladati, te ih možete vrlo lako ubaciti u svoj vjerojatno vrlo zatrpan raspored.

Lopta za fitnes

Ako tražite nešto što će vam pomoći da svoje abdominalne mišiće vratite u formu, odgovor možete pronaći u lopti za fitnes. Ova lopta nije skupa i može se pronaći u većini specijaliziranih prodavaonica sa sportskom opremom. Jednostavno sjedite na jednu ovakvu loptu dok radite, gledate televiziju ili nešto drugo, na ovaj način ćete bez problema sagorjeti one ružne masne naslage sa vašeg trbuha. Iako se ovo čini nevjerojatno, profesionalni treneri garantiraju vidljiv gubitak kilograma nakon male promjene dnevnih navika i uvođenja fitnes lopte u vaš zatrpan raspored. Svako od nas voli sjediti na ovim loptama, priznajte to, pa zašto onda ne bi spojili ugodno sa korisnim. Tajna uspjeha ove lopte je što oblikujete svoje trbušne mišiće dok pokušavate održati ravnotežu kada sjedite na fitnes lopti. Imajte na umu da ovu loptu možete ponijeti i u ured, osam sati na ovoj lopti, nakon vrlo malo vremena ćete zamijetiti kako kilograma više nema.

Ples

Ples je najbolji način da se zabavite i izgubite višak kilograma i svoje trbušne mišiće vratite u formu. Izgubite uporne kilograme u predjelu trbuha odlaskom na satove plesanja. No ne morate uzimati satove plesanja, možete izaći vikendom u noćni klub i pošteno se naplesati, učinak će biti isti, a rezultati će biti vidljivi nakon kratkog vremena.

Plesanje je jedan od vrlo popularan i iznimno ulikovit plan tjelovježbe kojeg se trebate striktno držati ako želite ubrzati proces mršavljenja i gubitka kilograma. Bilo da se radi o salsi, zumbi, pa čak i o trbušnom plesu, vaši trbušni mišići i mišići abdomena će biti čvrsti. Sve što trebate učiniti jest da nađete svoj omiljeni ples i spojite ugodno sa korisnim.

Joga

Bilo da ste se ograničili na nekoliko tjelovježbi ili planirate razraditi cjeli plan, pobrinite se da prepoznate zabavu i bezbrojne pogodnosti joge. Ovaj vrlo star plan tjelovježbi mogu vježbati svi bez obzira na spol i godine.

Pronađite vježbe joge koji se baziraju na ravan trbuh i isprobajte ih. Osim toga što je joga jako dobra za fizički izgled, ona također ima bezbrojne pogodnosti kako bi vaš organizam funkcionirao što bolje.

Uvucite trbuh

Počnite se igrati sa svojim trbušnim mišićima tako da uvučete trbuh. Ovo je jedan od najlakših i učinkovitih vježbi koje možete raditi svaki dan, a ne zahtijeva nikakve dodatne tjelovježbe. Jedite na stolicu za radni stol i uvucite trbuh na nekoliko minuta, te pustite. Ponovite ovu vježbu deset puta i svakako ju uključite u seriju vježbi koje radite svaki dan. Svi znamo da su one jednostavne stvari zapravo najuspješnije.

Trening s utezima

Stručnjaci u suradnji sa profesionalnim trenerima diljem svijeta otkrili su da one osobe koje uspiju u svoj dnevni raspored ubaciti treninge sa utezima gube više kilograma sa područja trbuha od onih koji rate trbušnjake. Trenirajte svoje mišiće barem dva puta tjedno uz pomoć utega koji odgovaraju vašoj fizičkoj spremnosti i godinama. Kombinirajte trening s utezima sa treningom izdržljivosti ako vam treba više dimaničnosti u životu i više različitih tjelovježbi. Možete si isplanirati nekoliko vježbi sa utezima, to će biti dovoljno za vaše trbušne mišiće.

J.B.

Komentari