Nikolina-Miletiu-

Šarenilo boja začaralo Anu Vilenicu i Antoniju Gogić!

Studio Marcela ponovo ima atraktivan modni editorijal! Nakon ljetne priče o mitskim morskim sirenama lanac frizerskih salona Studio Marcela savršeno ispletenu kosu, spretno djelo vještih ruku mladih stilista, uklopio je ovaj put u šarolikost boja.

Gotovo nestvarno šarenilo začaralo je poput lutki naše poznate Hrvatice u ove tmurne i hladne jesenske dane.

U čaroliji boja  koje uz kosu dominiraju fotografijama, izvrsno se snašla kazališna, filmska i televizijska glumica Ana Vilenica.  Set je bila idealna prilika da je priupitamo što je novo u njezinom životu budući da je nakon niza glumačkih uloga poput onih u "Dolini sunca", "Ponosu Ratkajevih", " Dnevnik plavuše", posljednje dvije godine na porodiljnom dopustu i uživa uz sina Dujama. Lijepa Ana u ovoj sezoni igra predstavu "Sladoled" Teatra Gavran te predstavu "Crvenkapica" u kazalištu Trešnja. Novost je i ta da će zaigrati u sapunici f"Kud puklo da puklo" čije epizode upravo snima.

Ana Vilenica

Nina Slamić Gudeljević

Ivana Delač

 

Uz Anu Vilenicu na snimanju modnog editorijala Studia Marcela ispred objektiva Danijela Galića našle su se i bivše misice Ivana Ergić, koja se nedavno vratila iz Londona u koji se turistički zaputila sa sestrom i Nina Slamić Gudeljević.  Nikolina Miletić, najljepša Hrvatica 2013.godine najangažiranija je hrvatska manekenka stoga ne čudi da je upravo ona izabrana i za zaštitno lice kampanje nadolazećeg Fashion weeka.

Ivana Ergić

Miss-Hrvatske-Antonija-Gogiu

Nikolina-Miletic

Aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić užurbano se sprema za izbor Miss World  na koji putuje krajem studenog. Lijepoj misici savršene fotografije će svakako biti izvrsna odskočna daska na svjetskom izboru u Londonu.

FOTO: Danijel Galić
Frizure: Studio Marcela
Šminka: Mia Perši
Haljine: Ivana Jurić design

Komentari