Revolucija u njezi kože

Najnoviji aparat za njegu kože ovog je proljeća predstavljen u Velikoj Britaniji, a sad je dostupan i na hrvatskom tržištu.

Aparat spaja četiri različita tretmana na potpuno nov, inovativan način koji će vašoj koži vratit sjaj i svježinu.

CRIO OXYGEN (kisik) hladni kisik (-4C) koji svojom određenom jačinom potiče mikrocirkulaciju i stimulira međustaničnu komunikaciju, te tako potiče energiju i omogućuje bezbolan i prije svega ugodan tretman.

MICROCHANNELLING (mikroiglice-roller) djelovanjem mikroiglica roler stvara mikro kanaliće na koži kroz koje provodimo djelotvorne sastojke koji pružaju dugotrajni pomlađujući efekt.

DUBINSKA INFUZIJA AKTIVNIH SASTOJAKA nakon što je  uspostavljena međustanična komunikacija unosimo CELLULAR INFUSION SOLUTION koji sadrži visoku koncentraciju Vitamina C, Hijaluronske kiseline i Matične stanice Argana koje se djelotvorno bore protiv prijevremenog starenja kože i dubinskih bora.

INFUZIJA KISIKOM nakon što smo unijeli aktivne komponente u treći sloj kože i podignuli njenu kvalitetu za kraj unosimo čisti kisik u svaku stanicu koji oživljava i donosi svježinu licu.

COMCIT tretman traje jedan sat, rezultati samog tretmana vidljivi su već tijekom i na završetku tretmana jer stimuliramo kolagen i elastin, te je sama obnova kože na visokom nivou uslijed korištenja četiri najbolje anti-age metode u njezi kože lica.

Nakon samog tretmana koža pod utjecajem hijaluronske kiseline biva zategnuta i višestruko hidratizirana.

Nakon 14 dana možemo očekivati još bolje rezultate uslijed obnove kolagena u koži. Za cjelokupnu obnove kože preporuča se kura od 6 tretmana.

Uz visoku stručnost kozmetičkog osoblja ovaj tretman možete odraditi u zagrebačkom beauty studiu Manuela Picard po cijeni od 750 kn.

Beauty studio Manuela Picard
www.manuelapicardbeauty.com
Tel: 01 481 95 52
Mob:099 517 41 12

Komentari