Lakovi za nokte i ljetna pedikura

Ljeto je vrijeme kada nosimo otvorenu obuću i naši prsti slobodno dišu, ujedno je to i vrijeme kada su nokti na nogama najviše upadljivi.

Ako ste zanemarili vaše nokte na nogama ovo je vremenski period kad se to treba promijeniti. Sve što trebate učiniti je izabrati savršenu boju laka za nokte, koji će odgovarati vašoj boji tena i vašoj osobnosti. Uz malo volje i mašte možete vaše prstiće pretvoriti da budu oku ugodni i veseli dio vašeg tijela. Oni ne trebaju biti samo nalakirani, dodatni šarm daju i razni dodatci na noktima, kao što su crteži ili kamenčići. Mogućnosti su neograničene, uz malo truda i vaši nokti mogu biti umjetnička remek djela koja će svakoga zaintrigirati.

Ako želite svoj stil upotpuniti nečim novim, umjetnost lakiranja i ukrašavanja noktiju je kao stvorena za vas. Kada kažemo „upotpuniti stil“ ne govorimo samo o predjelu nogu, nego ukusno nalakirani nokti mogu uvelike upotpuniti i vaš svakodnevni stil, bilo da idete na posao, u šetnju ili izlazak. Izrazite svoju osobnost i jedinstvenost, bez da potrošite veliku svotu novca u skupim salonima pedikure. Možete se sami potruditi i naučiti jednostavne tehnike crtanja po noktima, kada to svladate dajte mašti na volju i pokažite svoju kreativnost, mogli bi smo reći – izrazite se na noktima! Vrlo je zanimljivo koliko je malo potrebno strpljenja i pravog alata da napravite umjetničko remek djelo, bilo da su to točkice, crtice, neka mala slika, neki znak. Možete raditi sve što vam padne na pamet.

Odabir boje i dodataka ne bi trebao biti pretežak izbor kada odlučite staviti pedikuru. Sve što trebate učiniti jest prilagoditi oblik i dizajn svojoj osobnosti i osobnom željama.

Pokušajte razne kombinacije i oblike, miješajte boje, oblike, okušajte se u crtanju na noktima. Mogućnosti su nebrojene, a sve što trebate učiniti jest pokušati. Svaki dan možete imati novu kombinaciju i novi izgleda noktiju, možete prilagođavati pedikuru sa odjevnom kombinacijom koju ste odabrali za taj dan.

Vaši nokti mogu svakim danom biti drugačiji, bilo da im napravite simpatične točkice, ili pak zavodničke leopardove pjege, sve je na vama. Možete stavljati naizmjenično kontrastne boje i dobiti apstraktan izgled ili pak staviti dijagonalne pruge, kao što smo već naveli, poigrajte se mogućnosti su bezbrojne.

Komentari