Crystal clear IPL

Predstavljamo vam novu generaciju IPL tretmana, od sada u našem salonu. Crystal Clear IPL šalje u kožu intenzivni puls ili kombinaciju više pulseva svjetlosne energije koja djeluje na stanice odgovorne za rast dlačica, obnovu kože i stvaranje pigmenta u koži.

Predstavljamo vam novu generaciju IPL tretmana, od sada u našem salonu. Crystal Clear IPL šalje u kožu intenzivni puls ili kombinaciju više pulseva svjetlosne energije koja djeluje na stanice odgovorne za rast dlačica, obnovu kože i stvaranje pigmenta u koži.

IPL tretmani


Problemi s neželjenim dlačicama

IPL tretman za trajno uklanjanje dlačica može se izvoditi na svim dijelovima tijela zahvaćenim dlačicama. Dlačice rastu u tri faze stoga ih treba prije samog tretmana pustiti da izrastu. Dlačice ovise o nasljednom genetskom tipu, hormonima i dobi te se tako i tretiraju. Preporuča se 6-12 tretmana, između tretmana potrebno je napraviti pauzu 4-6 tjedana. Koža koja je bila izložena Suncu može se tretirati tek nakon 6 tjedana.

Tretmani IPL
Kurhan/Shutterstock.com

Potpuna obnova kože
Ovaj IPL tretman obuhvaća više vrsta problema koji mogu zahvatiti vašu kožu. Ciljano se rješavaju problemi : hiperpigmentacija, kuperoza, ožiljci, bore, proširene pore i opušteni tonus

Hiperpigmentacija
u ovom tretmanu rješavamo više vrsta mrlja kao što su staračke pjege, mrlje od sunca te mrlje nastale uslijed hormonskog disbalansa. Preporuča se 1-6 tretmana (ovisno o veličini i starosti mrlja) između tretmana potrebno je napraviti pauzu minimalno 4 tjedna. Uz svakodnevnu uporabu zaštitnog faktora (SPF 50) preporučamo korištenje Crystal Clear Oxygen Skin Polisha.

Kuperoza
Tretman se preporuča osobama s problemom pojedinačnih kapilara te povezanih kuperoznih problema. Tijekom tretiranja obavezna je zaštita od hladnoće, visokih temperatura, para i oštrih vjetrova. Preporuča se 1-6 tretmana, ovisno o količini kapilara. Razmak između tretmana 2-4 tjedna, ovisno o jačini kapilara.

Akne
Cilj ovog tretmana je povisiti imunitet kože te na taj način smanjiti upalne procese i količinu bakterija. Sama koža se automatski pročišćuje i postaje vidljivo zaglađenija. Tretman se može izvoditi na bilo kojem tipu kože. Preporuča se 5-8 tretmana s pauzom između tretmana 1-3 tjedna.

Bore, ožiljci i proširene pore
Tretman koji kompletno oporavlja sve slojeve kože, poboljšava proizvodnju kolagena i elastina te su bore vidljivo manje, a tonus kože se potpuno oporavlja. Preporuča se 3-6 tretmana s pauzom između tretmana 1-3 tjedna.

Važna napomena: prije svakog tretmana radi se tvz. Patch test, ovisno o problemu i tipu kože najmanje 7 dana prije samog tretiranja. Za vrijeme tretiranja koriste se isključivo preporučeni preparati za kućnu njegu kako ne bi došlo do nepoželjnih kontraindikacija.

Beauty studio Manuela Picard
www.manuelapicardbeauty.com
Tel: 01 481 95 52
Mob:099 517 41 12

Komentari