Kratke frizure za jesen 2013.

Valovita kosa je uvjek dobitna kombinacija, bilo da je prirodna ili ste ju sami napravili. U nastavku možete pogledati najbolje frizure za valovitu kosu kako bi i vi ove jeseni zablistali.

Valovita kosa je uvjek dobitna kombinacija, bilo da je prirodna ili ste ju sami napravili. U nastavku možete pogledati najbolje frizure za valovitu kosu kako bi i vi ove jeseni zablistali.

Slojevitost vam može pomoći da dobijete onaj pravi izgled koji želite, no ako vam je kosa prirodno valovita lakše ćete oblikovati i održavati novu frizuru. Posavjetujte se s vašim frizerom koji će vam sigurno pomoći savjetima koja će frizura najbolje odgovarati uz oblik vašeg lica.

 Gooseberry bob moderne frizure za jesen
By Gooseberry

En Route frizura
By En Route
 

Shag frizura
Bilo da želite slojevitu shag frizuru ili pak razbacanu, sve će izgledati super i moderno. Kako bi dobili dodatni volumen uvijek se možete obratiti vašem frizeru koji će britvom pojačati njezin volumen.

Jean Claude Aubry
By Jean Claude Aubry

Bob frizure
Neki frizeri su nazivali jesen 2013. sezonom bob frizura, što ne čudi s obzirom da su s bob frizurom mogućnosti neograničene. Valovita bob firzura može djelovati vrlo romantično, bilo da se bojate, imate pramenove ili imate prirodnu boju kose. Sve što trebate napraviti jest uvijačem malo uviti kosu i razdvojiti kovrče prstima. Nakon što ste to napravili samo nanesite malo voska kako bi bila postojana i uživajte u novom romantičnom izgledu.

Royston Blythe frizure
By Royston Blythe

Wella kratka frizura
By Wella

Diva frizure
By Diva

Festival
By Festival Hair

Jean Louis David frizure
By Jean Louis David

Valovita pixie frizura
Pixie frizura je jedna od frizura koje će obilježiti ovu sezonu kratke valovite kose. Zaboravite na velike količine laka i gela od kojih vaša kosa izgleda masno i neprivlačno, osušite kosu sušilom i stavite samo malo voska da bude postojana. Ako nemate prirodno valovitu kosu, tu su uvijači da vam pomognu.

Komentari