Frizure s pletenicama

Ako ste se pitali kako napraviti modernu i elegantnu frizuru, sve što trebate napraviti jest naučiti nekoliko tehnika pletenja pletenica.

Festival Hai pletenicer
Festival Hair


Festival Hair

Franck Provost
Franck Provost

Pletence za dugu kosu
Kruna od pletenica je jedna od najpopularnijih i sofisticiranih frizura s pletenicama. Bilo da ju pletete od tri pramena kose ili pak u riblju kost, kruna će izgledati savršeno i dat će vam jednostavan, a opet jako elegantan izgled. Ako niste vješti u pletenju riblje kosti, uvjek možete se obratiti vašem frizeru ili prijateljici koja je dobra u tome.
Riblju kost također možete isplesti i s jedne stane glave, ovo će vam dati malo moderniji izgled. Sve što vam je potrebno jest malo kreativnosti i volje.

Frizura s pletenicama Sharon Blain
Sharon Blain

Michael John
Karine Jackson

Pletenice za kratku kosu
Francuska pletenica s jedne strane glave je jedna od najlakših frizura koja će vam dati zavidnu dozu glamura. Nakon što ju ispletete kako želite učvrstite ju lakom. Ako pak nemate dovoljno kose za pletenicu, tada ju možete učvrstiti ukosnicama. Ukosnice su vaš najveći saveznik kada radite pletenice jer vam one daju dodatne mogućnosti.
Kao što smo već napomenuli pletenice su bezvremenska frizura koja još od davnina mami poglede i budi ženstvenost, nemojte ju isključiti iz odabira, jer s pletenicama nikako nećete pogriješiti.

Pletenice na kratku kosu
Michael John

frizure
Mode short

frizure s pletenicama
HOB Salons

Komentari