Kako šminkom promijeniti izgled vašeg nosa

Većini žena veliki problem prilikom šminkanja predstavlja upravo nos. Koliko god se trudili često završite nezadovoljni, no to vam ne treba predstavljati problem.

Većini žena veliki problem prilikom šminkanja predstavlja upravo nos. Koliko god se trudili često završite nezadovoljni, no to vam ne treba predstavljati problem. Malo truda i dobre volje i šminkom možete oblikovati nos i postići da ne bude prvo što ćete primijetiti kad se pogledate u ogledalo.

Samo je nekolicina žena zadovoljna s izgledom i veličinom svoga nosa, to potvrđuje činjenica da se svake godine sve više i više žena odlučuje za estetsku operaciju. U današnjici najtraženija estetska operacije je upravo operacija nosa, bilo da ga želite smanjiti, oblikovati, izravnati.

Nos smanjen šminkom
Inga Ivanova/Shutterstock.com

Neke žene svoj nos smatraju prevelikim, neke preširokim. Na sreću šminka vam može pomoći ako imate ovih problema, i time uštedjeti novac i dragocjeno vrijeme, te najvažnije nećete morati pod operacijski nož. U daljnjem tekstu imate navedene neke savjete od profesionalnih vizažista.

Za izdužen nos, obavezno koristite svjetlije nijanse u donjem predjelu vašeg nosa i tamniji temeljac u predjelu nozdrva, oko obje i ispod. Ovo će dati iluziju da nos izgleda manje. Također možete četkicom za ruž produžiti krajnje kutove usana kako bi stvorili idealne proporcije.

Šminkanje
Inga Ivanova/Shutterstock.com
 

Kako bi suzili širok nos na dnu, nanesite malo tamnog temeljca odmah iznad svake nozdrve i stopite ga sa vašom bojom koju redovito koristite. Kako biste suzili vaš nos na predjel nosne kosti napravite male točkice sve do vrha nosa, nakon toga pređite s puderom i to bi trebalo biti to.

Komentari